Calitatea serviciilor SPIT Constanța, recunoscută internațional

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Calitatea serviciilor SPIT Constanța, recunoscută internațional
Administrație 07 Noiembrie 2018 / 14:00 253 accesări 1 comentariu

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a obținut o nouă recertificare a Sistemului de Management Integrat (calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională) din partea organismului german de certificareTÜV Thüringen, conform standardelor de referință. În ceea ce privește Sistemul de Management al Calității și cel de Mediu, menționăm că recertificarea a presupus tranziția la noile versiuni ale standardelor, iar tranziția la noua versiune a standardului de referință privind Sistemul de Management al Sănătății și Securității în Muncă se va efectua odata cu auditul de supraveghere, ce se va desfășura la nivelul anului 2019. Astfel, SPIT este la a 3-a recertificare aSistemului de Management Integrat (SMI), cu precizarea că Sistemul de Management al Calității (ISO 9001)a fost implementat prima oară la nivelul anului 2006, iar Sistemul de Management de Mediu (ISO 14001) și Sistemul de Management alSănătății şi Securității Ocupaţionale (OHSAS 18001) la nivelul anului 2009. Pe această cale, amintim că implementarea, menținerea și îmbunătățirea unui sistem de management integrat atestă nivelul performanţei generale a instituţiei şi implică abordarea unor strategii ce conduc la funcţionarea eficientă a instituției din punct de vedere al calităţii, mediului şi al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale.

Loading...

1 comentariu

Lungu 13:13:17 / 13 Noiembrie 2018
Ce minciună

Cum se poate afirma aşa ceva când funcţionarii acestei instituţii fură din banii celor care plătesc taxe şi impozite? Concret, la Primăria din localitatea Băneasa casierul Zaharia a furat peste 10. 000 lei prin falsificarea facturilor şi modificarea datelor din calculator. S-a transferat acum la ANAF Băneasa să mai fure şi de acolo . Primarul nu a srsizat poliţia şi procuratura, acoperind cazul. Poliţia Băneasa nu a luat nici o măsură deşi cazul se cunoaşte în localitate. Pentru ce primeşte salariu şeful Poliţiei Bănesa. Oare Inspectoratul Judeţean de Poliţie cunoaşte ce fel de şef este cel care conduce Poliţia Băneasa? Oare ANAF Constanţa cunoaşte pe cine a angajat la ANAF Băneasa? Şeful ANAF Băneasa este mână în mână cu tatăl domnişoarei Zaharia, care nici el nu plăteşte taxele şi imozitele aferente pentru atelierul de reparaţii ato pe care îl conduce. De fapt acesta este la PNL Băneasa şi are influenţă în zonă. La mai mare HOŢILOR.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1804 secunde