Campania “Curățăm Constanța Noastră” a scăpat orașul de sute de tone de deşeuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campania “Curățăm Constanța Noastră” a scăpat orașul de sute de tone de deşeuri
Administrație 10 Mai 2019 / 09:59 386 accesări 0 comentarii

Cea de-a opta ediție a campaniei “Curățăm Constanța Noastră” s-a încheiat cu rezultate notabile: au fost colectate 820 tone de deșeuri și s-au plantat 682 de arbori, 910 arbuști și50 de metri liniari de gard viu.

În campania inițiată de Primăria Municipiului Constanța s-au implicat 831 de asociații de proprietari, 54 școli și gradinițe (6 unități de învățământ nu au mai putut participa din cauza condițiilor meteo nefavorabile), peste 250 de sportivi de la 11 cluburi constănțene, dar și zeci de firme private. De asemenea, au participat la curățenia de primăvară și angații Serviciului Public de Impozite și Taxe, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Regiei Autonome de Transport în Comun, ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice și ai Primăriei Municipiului Constanța, precizează Municipalitatea.

Toți voluntarii au primit echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

În toate cartierele din oraș au avut loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. S-au executat lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.

Primăria Municipiului Constanța le mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au înțeles că doar prin contribuția fiecăruia ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos.

“Doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți. Dincolo de scopul practic, campania a urmărit şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor”, transmite Primăria Constanţa printr-un comunicat.

Toate detaliile despre ediția de primăvară a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră” le puteti afla accesând site-ul www.curatamconstantanoastra.ro .Pagina a fost generata in 0.1562 secunde