Campania de colectare a hainelor uzate de la constănțeni a devenit permanentă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campania de colectare a hainelor uzate de la constănțeni a devenit permanentă
Administrație 28 Februarie 2019 / 17:21 532 accesări 0 comentarii

Campania „Să ajutăm împreună”, prin care constănțenii sunt îndemnați să își doneze hainele uzate nevoiașilor, tocmai a devenit un program cu caracter permanent. În cadrul ședinței de Consiliu Local de joi, 28 februarie, a fost aprobată o hotărâre care stabilește condițiile acestui program prin care sunt colectate hainele uzate de la constănțeni sunt donate nevoiașilor. Amintim că, de la sfârșitul lui noiembrie până acum, au fost strânse mai mult de 20 de tone de haine. Constănțenii nu au rămas indiferenți așa că au donat pantaloni, pulovere, geci și alte articole vestimentare care, după ce au trecut printr-un întreg proces de dezinfectare, au fost împărțite apoi către cei care au nevoie. Hainele au ajuns, prin intermediul celor de Crucea Roșie Constanța, și în localitățile din județ la persoanele defavorizate care aveau mare nevoie de ele. Constănțenii nu au rămas indiferenți așa că au donat pantaloni, pulovere, geci și alte articole vestimentare care, după ce au trecut printr-un întreg proces de dezinfectare, au fost împărțite apoi către cei care au nevoie. Hainele au ajuns, prin intermediul celor de Crucea Roșie Constanța, și în localitățile din județ la persoanele defavorizate care aveau mare nevoie de ele.

Obiectele de îmbracăminte vor fi colectate în continuare în containerele amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din oraș:

• City Mall (parcarea dinspre lac)

• Centru Comercial Tom și Carrefour, la prima intrare

• Kaufland ICIL (în zona de încărcare a mașinilor electrice)

• Lidl Tomis 3 (în parcare)

• Vivo Shopping (la prima intrare).

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2186 secunde