Campania pentru Cuminţenia Pământului ar putea fi prelungită

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Campania pentru Cuminţenia Pământului ar putea fi prelungită

30 Septembrie 2016 / 17:24 379 accesări

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, în ultima zi a campaniei pentru achiziţionarea "Cuminţeniei Pământului", că procesul de subscripţie publică ar putea fi prelungit, în ultimele zile fiind trimise peste 20.000 de sms-uri, iar, în total, peste 100.000 de români au donat peste 1 milion de euro.

Într-un mesaj video publicat vineri pe site-ul guvernului, premierul spune că procesul de subscripţie ar putea fi prelungit, având în vedere că este pentru prima oară în România când în doar patru luni şi jumătate s-a strâns o astfel de sumă importantă pentru un proiect cu valoare culturală. Cioloş a spus că Guvernul va oferi detalii legate de prelungirea campaniei de achiziţie publică în zilele următoare.

"Doresc să le mulţumesc celor peste 100.000 de români care au participat la subscripţia publică pentru achiziţionarea <<Cuminţeniei pământului>>. În patru luni şi jumătate s-a strâns peste un milion de euro în acest proces. Cred că este pentru prima oară în România când o sumă atât de importantă este strânsă într-o perioadă atât de scurtă pentru un proiect cu valoare culturală. Doresc să le mulţumesc în primul rând liderilor de opinie, ziariştilor, sportivilor, artiştilor, tinerilor care s-a implicat în mod pro-activ în acest proces. (...) Totodată vreau să le mulţumesc românilor din diaspora care au participat în mod activ şi au dovedit că rădăcinile nu se uită şi că au înţeles foarte bine valoarea acestui proiect, dincolo de achiziţionare", a spus şeful Executivului.

Premierul a spus că doar în ultimele zile au fost trimise peste 20.000 de sms-uri pentru achiziţie, iar toate acestea arată că proiectul este un succes.12
Pagina a fost generata in 0.189 secunde