Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române
Eveniment, Educație 16 Ianuarie 2020 / 18:40 1442 accesări 0 comentarii

În perioada 20 - 23.01.2020, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în următoarele orașe: Călărași, Ploiești, Medgidia, Fetești. Activitățile de promovare se vor desfășura astfel: Călărași - 20 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”; Ploiești - 21 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”; Medgidia - 22 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Medgidia; Fetești - 23 ianuarie, începând cu ora 11.00, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrulbazelor aeriene. La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.Ştiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 524 accesări
Pagina a fost generata in 0.1175 secunde