Campionatul Național Open de Match-Race 2019, la final

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campionatul Național Open de Match-Race 2019, la final
Sport 21 Mai 2019 / 10:33 126 accesări 0 comentarii

Foto: Sebastian Moise

Foto: Sebastian Moise

Foto: Sebastian Moise

Foto: Sebastian Moise

Pe Lacul Limanu din județul Constanța a avut loc, în perioada 9-12 mai, Campionatul Național Open de Match-Race. La doar o săptămână după ce Marina Limanu a găzduit o etapă a European Match-Race Tour 2019, ambarcațiunile românești s-au întrecut pentru titlul național. Învingătoare a ieșit echipa condusă de Iulia Fulicea, urmată de echipa lui Cătălin Corduneanu și de cea a lui Raul Tanislav.

Campionatul, aflat la a doua ediție, a fost organizat de Clubul Sportiv Sailing Academy și de NauticLine International, sub egida Federației Române de Yachting. Spre deosebire de fleet racing, tipul de concurs cel mai des întâlnit în România, concursurile de tip match-race sunt curse unu la unu în care competitorii se întrec pe rând unul cu celălalt, primii patru clasați ajungând în semi-finale, iar apoi în finală. Vântul a fost slab spre mediu, iar bărcile de concurs au fost din clasa First 21.7.

La clasa Open au participat și două echipaje din Bulgaria, conduse de Boyan Kostov și de Ivan Georgiev, care s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3, primul loc fiind ocupat tot de echipa Iuliei Fulicea.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2293 secunde