Ca-n filme! Au provocat o explozie la un bancomat şi au fugit cu banii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se întâmplă în România

Ca-n filme! Au provocat o explozie la un bancomat şi au fugit cu banii!

Eveniment 14 Ianuarie 2019 / 17:05 755 accesări

Persoanele care au provocat oexplozie la un bancomatdin municipiul Arad au reuşit să sustragă din aparat trei casete metalice cu bani, însă valoarea prejudiciului nu a fost, deocamdată, stabilită. Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Agerpres că trei casete metalice cu bani au fost extrase după ce bancomatul a fost distrus, hoţii introducând gaz dintr-o butelie pentru a declanşa explozia. Gazul ar fi fost introdus în bancomat prin fanta frontală. Suflul a distrus complet aparatul, dar a provocat pagube şi în holul magazinului unde acesta era amplasat. Hoţii au intrat în holul magazinului pentru a extrage casetele metalice cu bani, trei la număr, din spatele bancomatului, iar apoi au fugit cu un autoturism. În timpul fugii, un suspect a scăpat o casetă cu bani pe jos, iar numeroase bancnote s-au împrăştiat, fiind recuperate de agenţii firmei de pază care aveau în responsabilitate siguranţa magazinului şi care au ajuns după câteva minute de la declanşarea alarmei.

Poliţiştii urmează să stabilească, împreună cu reprezentanţii băncii care deţine bancomatul, câţi bani au fost sustraşi.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care fac cercetări pentru infracţiunea de furt calificat.

Taguri articol


12