Când ai nevoie și ce așteptări trebuie să ai de la un aspirator profesional?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Când ai nevoie și ce așteptări trebuie să ai de la un aspirator profesional?
Lifestyle 12 Februarie 2020 / 08:59 1042 accesări 0 comentarii

Fie că ești managerul unui restaurant, fie că ai în întreținere un hotel sau o clădire de birouri, necesitatea unui aspirator profesional apare mai devreme sau mai târziu. Chiar dacă un aspirator pentru casă este bun și poate avea caracteristici interesante, când vine vorba de întreținerea unui spațiu extins, un aspirator profesional va fi mult mai eficient.

De exemplu, pardoseala unui spațiu comercial nu trebuie curățată doar foarte rapid și eficient, ci să fie și uscată în timp util, pentru ca viitorii clienți să poată vizita magazinul în siguranță.

De asemenea, aspiratorul trebuie să se poată preta mai multor sarcini, cum ar fi aspirarea diferitelor tipuri de pardosele și covoare/mochete. Aceste diferențe, precum puterea mare de aspirare, durabilitatea și proiectarea specială pentru folosirea frecventă vor aduce rezultate optime de fiecare dată când folosești uun aspirator profesional!

Care sunt însă caracteristicile acestui tip de aspirator?

Oricând ai nevoie să cureți în mod eficient o suprafață extinsă, cu podea dură sau mochetă, asigură-te că optezi pentru un aspirator profesional cu o manevrabilitate ridicată, precum cele din oferta magazinului Polti.ro! Aici vei găsi o varietate de modele, care își îndeplinesc cu succes "misiunea" indiferent de tipul de pardoseală.

Un astfel de dispozitiv de calitate vine însoțit și de accesorii specifice, care ajută la curățarea eficientă a draperiilor, a colțurilor sau a zonelor greu accesibile, precum cele din spatele caloriferului! Astfel, ai parte de curățenie la superlativ, într-un timp record!

Greutatea și mobilitatea acestuia pot aduce sau nu confortul în utilizare. De aceea, daca dorești să cureți un spațiu extins, care dispune și de scări sau alte forme neregulate, atât mobilitatea cât și distanța maximă a cablului de alimentare sunt factori deosebit de importanți. Alături de confortul oferit în timpul procedurii de curățenie, greutatea unui aspirator contribuie și la depozitarea mai facilă a acestuia!

Poate că cea mai practică funcție a unui aspirator profesional de la Polti este curățarea cu aburi a suprafețelor. Aceasta permite atât curățarea în profunzime a suprafețelor tapițate și a covoarelor, cât și a celor dure, cu murdărie încrustată, cum este gresia sau marmura. În plus, toți microbii și alergenii sunt înlăturați prin metoda de curățenie cu abur, lăsând suprafețele perfect curate și dezinfectate!

Nu în ultimul rând, folosirea produselor marca Polti va contribui și la reducerea costurilor de întreținere. Vaporii care rezultă în timpul procesului de curățenie sunt obținuți doar cu ajutorul apei și a curentului electric, fară a mai folosi substanțe chimice periculoase.

Folosind un astfel de produs profesional de la Polti, nu doar că vei curăța eficient, ci vei face acest lucru și într-un timp foarte scurt. Mai mult, curățarea și aspirarea cu abur face posibilă o uscare mult mai rapidă a suprafețelor, astfel încât clienții tai să poată reveni la activitățile lor preferate în cel mai scurt timp!

Un echipament de curățare profesionist joacă un rol foarte important în orice companie care beneficiază de spații extinse. Așadar, nu mai sta pe gânduri și comandă de la Polti un aspirator profesional, care își va demonstra eficiența încă de la prima folosire! Alege spații perfect curate, alături de un proces de curățare rapid și performant!

(P)

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.148 secunde