Când se reiau reprezentațiile cu lei de mare de la Delfinariu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Când se reiau reprezentațiile cu lei de mare de la Delfinariu
Social, Divertisment 14 Iunie 2019 / 17:27 895 accesări 5 comentarii

Vizitatorii Delfinariului din Constanța nu mai trebuie să aștepte mult până la următoarea reprezentație a îndrăgiților lei de mare californieni care și-au găsit casă la Constanța de mai bine de un an. Reprezentanții Fauna Consulting, firma cre se ocupă de îngrijirea leilor de mare de la Delfinariu, au anunțat că, de sâmbătă, 15 iunie, vor fi reluate reprezentanțiile, însă numai cu masculul Sam și femela Kali, dat fiind faptul că femela Inuk încă se reface după nașterea primului pui de leu de mare care a venit pe lume în România. Demonstratiile vor avea loc la orele 12.00, 16.00 și 18.00.

Amintim că aceste reprezentații au fost sistate de la începutul săptămânii pentru că luni, 10 iunie, la ora 10.06 dimineața, femela leu de mare californian Inuk a dat naștere unui pui. „Acest eveniment este foarte important din două motive principale: este primul pui al femelei noastre INUK și este prima naștere a unui leu mare în România!”, spun reprezentanții Fauna Consulting. Aceștia mai spun că puiul are deja patru zile, este sănătos și că momentan nu i se poate determina sexul. De asemenea, puiul și mama lui sunt separați de celelalte animale.

Loading...

5 comentarii

Constantean 08:39:03 / 16 Iunie 2019
Aer condiționat criminal

Aseară, la ora 22.30, m-am întors din Mamaia cu un autobuz nou 5-40. A fost CUMPLIT !!! Aerul condiționat producea o viforniță glaciară iar în autobuz erau numai 20 de grade! In concluzie, opriți aerul condiționat și deschideți geamurile ca să nu mai ajung la spital după o călătorie cu autobuzul.

Va place sa putiti? 09:41:58 / 16 Iunie 2019
V-a invatat ratc ul cu 40 grade ?

Rugam soferii de autobuze sa nu mai dea mesaje. Nimeni nu e prost. Asta primavara cand erau 20 grade afara era vifornita, desteptule??????? Vreti doar sa va insusiti motorina facand economie la aer. In California sunt 20 grade tot timpul anului, si acolo e considerat paradisul de pe pamant ! Cine este f in varsta este recomandat sa stea draqului acasa cand e canicula .

Constantean 10:46:25 / 16 Iunie 2019
Pentru Va place sa putiti?

Nu aerul conditionat te împiedică să nu puți, ci APA și SĂPUNUL, dar tu ai un caracter atât de murdar.... Temperatura ambientala optimă e 21-25 de grade, dar aerul condiționat produce curenți de aer mult mai reci. Eu inca nu sunt de vârsta a treia, dar daca tie nu-ți place sa ajungi bătrân, exista destule metode ca sa rezolvi problema.

Te-a batut prea mult soarele in cap 11:51:49 / 16 Iunie 2019
@10.46

Daca nu-ti place cu ratc du-te in mm cu taxiul acasa, nu mai da mesaje aici, ca nu esti tu buricul pamantului si nici nu constitui majoritatea calatorilor. Cine dracu te crezi,? La batranete si chiar si la tinerete e bine sa fi sanatos in primul rand la cap. Restul sunt pe locul doi. Daca nu ai putut sa gasesti un loc in tot autobuzul unde sa nu te bata aerul spune totul despre sanatatea mintala a unui om.

Medic 12:15:07 / 16 Iunie 2019
Sfatul medicului

Temperatura din autobuz pe timp de vară nu ar trebui sa fie mai mică de 24-25 de grade.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2064 secunde