Când se va opri furnizarea energiei termice la Constanța?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Când se va opri furnizarea energiei termice la Constanța?
Social 06 Aprilie 2017 / 16:26 2572 accesări 1 comentariu

Având în vedere că sezonul de furnizare a încălzirii se apropie de sfârșit, RADET Constanța îi informează pe consumatorii săi că, în conformitate cu prevederile art. 10 alin. (1) din Ordinul ANRSC nr. 483 din 2008 privind contractul-cadru de furnizare a energiei termice în sistem centralizat, întreruperea furnizării căldurii se realizează după ce timp de 3 zile consecutiv se înregistrează între orele 18.00 și 6.00 o valoare medie a temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mare. ”Facem precizarea necesară că furnizarea agentului termic se realizează la o temperatură corelată atât cu evoluția temperaturilor exterioare ale aerului, cât și cu viteza vântului, aceste reglaje permanente fiind realizate prin intermediul unui sistem de senzori monitorizați în sistem SCADA. Consumatorii care nu mai doresc căldură în imobil sunt rugați să informeze în scris RADET Constanța despre data la care vor închide robinetele, în vederea efectuării citirii contoarelor de energie termică”, potrivit RADET.

Taguri articol

1 comentariu

ady 07:19:26 / 11 Aprilie 2017
radet

Opriti si voi caldura pe timpul zilei cand sunt temperaturi destul de mari dar voi cum sunteti lacomi frig caloriferele de le ia naiba si prosti platesc....

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2442 secunde