Candidatul PSD la preşedinţie va fi anunţat în iulie sau august

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Candidatul PSD la preşedinţie va fi anunţat în iulie sau august
Politică 28 Iunie 2019 / 16:59 1494 accesări 0 comentarii

Preşedintele interimar PSD Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că partidul va veni cu candidatul pentru alegerile prezidenţiale, care să fie validat fie la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august, dar până pe 11 august, când începe strângerea de semnături.

"Alegerile prezidenţiale sunt o prioritate pentru noi. Dacă la europarlamentare am avut un rezultat care a nemulţumit partidul, înseamnă că undeva s-a greşit. Nu vreau să repetăm aceste greşeli pentru prezidenţiale. De aceea, vom face sondaje cu toţi colegii care vor să candideze, vom vedea cine e cel mai bine plasat", a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Preşedintele interimar PSD a anunţat că partidul va veni cu candidatul pentru alegerile prezidenţiale, care va fi validat fie la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august.

"Vom veni cu candidatul pe care îl vom valida fie la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august, până pe 11 august, când începe strângerea de semnături pentru candidat. Eu cred că social-democraţii nu vor fi influenţaţi de funcţia pe care o deţine unul sau altul. Cred că au tăria de a-i vota pe cei pe care îi consideră cei mai potriviţi care pe viitor pot câştiga alegerile prezidenţiale", a completat Viorica Dăncilă.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1677 secunde