Candidatură-surpriză la Primăria Constanța. „Avem o economie slabă”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Candidatură-surpriză la Primăria Constanța. „Avem o economie slabă”
Administrație 27 Iulie 2018 / 15:35 2324 accesări 4 comentarii

Prezent la o conferință de presă susținută de ministrul Turismului, Bogdan Trif, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, a făcut o declarație bombă. Acesta a spus că nu ar exclude o candidatură la Primăria Constanța, menționând că este nemulțumit de modul în care arată și se dezvoltă municipiul. „M-aș bucura ca municipiul Constanța să arate la fel de bine ca și primarul său. Trebuie să ne ocupăm de multe probleme. Constanța a fost pe locul patru în țară în ceea ce privește economia, iar astăzi suntem pe locul 11. Constanța are un potențial fantastic. Nicăieri în Europa nu există un oraș cu ieșire la mare care să aibă o economie atât de slabă”, a declarat Murad.

Loading...

4 comentarii

klm 19:57:05 / 27 Iulie 2018
Arabu' si cinstea primariei...

Daca ajunge arabu' primar fura si zaharul din ceai. Investitorii lu' Ilici ci o suta de dolari, acum vor cara Romania bucati afara.

Yo 23:10:04 / 27 Iulie 2018
Mare mafiot

Am inteles ca se plang oamenii angajati de el ca nu-i plateste, ca lucreaza la negru, ca face o gramada de magarii si se viseaza primar. Datorita politicienilor toti strainii au ajuns mari oameni de afacere in tara noastra. Nu stiu cum a putut ajunge seful patronatelor din turism, ce il recomanda si ce-a facut concret pentru asta. Stiu doar ca avem niste tradatori de tara care pentru 10 lei ar vinde-o si pe masa de lasa toti strainii sa-si bata joc de tara. Astia nu ne vor binele ca ii doare in cot de tara, nu e tara lor, vor doar imbogatire rapida si atat.

VASILE 07:03:01 / 28 Iulie 2018
PRIMAR

Asta ne lipseste un PRIMAR " SIC " . DOAMNA FERESTE ,,,...

Constănțean 15:37:28 / 14 August 2018
DOAMNE FEREȘTE !

Un al doilea johannis kw, unul la București și altul la Constanța, muhamad murat, nu ne mai trebuie, ferească-ne, Dumnezeu ! Ne-am lămurit cu neamțul din fruntea statului român, nu ne mai trebuie și ăsta pus pe : căpătuială ca dealtminteri toți politicienii, ne trebuiesc oameni politici cu frică de Dumnezeu și milă față de poporul român, avem nevoie de politicieni cu omenie atât la nivel local cât și la central, ne-am săturat de hoții noștri, nu ne mai trebuiesc și hoții altora, de 30 ani, așteptăm ca tinerii noștri capabili și inteligenti, să înfrângă : rușinea, teama, frustrarea..... și să participe la alegerile : prezidențiale, parlamentare și locale pentru a primeni duhoarea și împuțițiciunea / putoarea stârvului din politica românească !? Ne dorim conducători care pentru munca, iubirea de Dumnezeu și oamenii acestei țări, să se asemene, cu : Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu, Vlad Țepeș.......

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2054 secunde