Canoanele modei de la Casa Albă, impuse și Melaniei Trump

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Canoanele modei de la Casa Albă, impuse și Melaniei Trump

Monden 25 Noiembrie 2016 / 12:46 882 accesări

Timp de opt ani, Michelle Obama a trăit o lună de miere cu lumea modei. Odată cu venirea lui Melanie Trump la Casa Albă, reprezentanții modei încep să strângă rândurile, notează ziarul Madame Figaro.

După două zile de la alegerea lui Donald Trump, soția sa, Melania Trump, a servit ceaiul cu Michelle Obama la Casa Albă. Viitoarea First Lady a purtat o rochie neagră fără mâneci și o pereche de pantofi Louboutin. Creatorul rochiei? Necunoscut. Nicio indicație nu a fost dată jurnaliștilor. În schimb, pentru Michelle Obama, rochia reprezintă un mesaj politic.

Pentru a o primi pe cea care îi va succeda în aripa de Vest a Casei Albe, Michelle a purtat o rochie mov cu o dungă oranj. Designerul? Narciso Rodriguez. Culoarea și stilistul nu au fost aleși la întâmplare. Movul din acea zi trimitea un mesaj de calmare: culoarea se obține amestecând roșul (culoarea repulicanilor) cu albastrul (cea a democraților). Iar Narciso Rodriguez este fiul unor imigranți cubanezi

Gustul autentic pentru modă și creatori și impactul financiar considerabil au făcut din Michelle Obama preferata designerilor. Care va fi relația lui Melania Trump cu lumea modei? Este greu de spus, însă ea se va confrunta cu un sector care i-a fost în mare parte favorabil lui Hillary Clinton. Pentru prima oară în istorie, revista Vogue, prin redactorul său șef Anna Wintour, a susținut-o public pe candidata democrată. Și Stefano Tonchi, președintele influentului Council of Fashion Designers of America, a susținut-o pe Hillary, la fel ca Tory Burch, Marc Jacobs sau Prabal Gurung. Prin urmare terenul este minat pentru Melania, care își cumpără singură hainele din magazin, fără ajutorul vreunui consilier de imagine.

Taguri articol


12