Capsule Nescafe Dolce Gusto versus Nespresso – care este diferența?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Capsule Nescafe Dolce Gusto versus Nespresso – care este diferența?

Lifestyle 20 Ianuarie 2022 / 14:20 2033 accesări

Piața de capsule de cafea este dominată de două puteri incontestabile – Nespresso și Nescafe Dolce Gusto. Ambele tipuri de cafele au mii de clienți fideli, care achiziționează în mod colectiv milioane de capsule de cafea în toată țara în fiecare zi.

Pentru unii oameni, aparatele de cafea cu capsule sunt calea de urmat. Comoditatea pe care o oferă dimineața devreme poate să-și merite greutatea în aur. Cu toate acestea, având în vedere diferitele opțiuni disponibile, de unde știi pe care să o alegi?

Care este exact diferența principală între capsulele de cafea Nespresso și capsulele Nescafe Dolce Gusto? Există vreo distincție majoră între cele două sau sunt produse în mare măsură identice cu forme fizice diferite?

Sunt multe caracteristici de luat în considerare în cazul celor două modele de top de pe piață, Nespresso vs Dolce Gusto. Acest ghid cuprinzător te va ajuta să le evaluezi pe fiecare și să iei o decizie informată pentru situația ta.

Nescafe Dolce Gusto versus Nespresso

Care dintre cele două este cel mai popular produs este probabil să nu aibă nicio consecință pentru producător, având în vedere că capsulele Nespresso și capsulele de cafea Nescafe Dolce Gusto sunt ambele produse de Nestle. Cu toate acestea, fiecare are avantajele și dezavantajele sale unice de luat în considerare, înainte de a decide ce aparat de capsule să cumperi.

Avantajele și dezavantajele Dolce Gusto

Avantaje:

 • Cel mai evident avantaj al aparatelor de cafea Nescafe Dolce Gusto este că acestea costă de obicei mai puțin decât echivalentul aparatelor de cafea cu capsule Nespresso. Capsulele în sine sunt, de asemenea, mai ieftine.
 • Capsulele și aparatele de cafea Nescafe Dolce Gusto sunt concepute pentru cei care se bucură de cafele lungi, uneori cu până la șapte dimensiuni diferite din care să aleagă.
 • De asemenea, poți obține o gamă mai largă de capsule de ciocolată caldă și alte tipuri de capsule care sunt compatibile cu aparatele de cafea Nescafe Dolce Gusto, pentru o varietate amplă de cafele și băuturi de savurat.

Dezavantaje:

 • Rareori vei găsi cafea specială și cafea gourmet în capsulele Nescafe Dolce Gusto, care au o natură mai comercială.
 • Nescafe Dolce Gusto nu este nici pe departe la fel de capabil ca Nespresso atunci când vine vorba de prepararea cafelei espresso intens aromate și gustoase.

Avantajele și dezavantajele Nespresso

Avantaje:

 • Aroma și calitatea generală a cafelei produse de un aparat de cafea Nespresso este semnificativ mai mare decât cea a cafelei produsă de un aparat de cafea Nescafe Dolce Gusto – în special atunci când este utilizată cu capsule de cafea gourmet high-end.
 • Capsulele de cafea Nespresso sunt printre singurele capsule de cafea de pe piață care sunt complet reciclabile. În prezent, capsulele Nescafe Dolce Gusto nu pot fi reciclate.
 • Brandul Nespresso se adresează în primul rând cunoscătorilor și celor care se bucură de cafele simple și scurte în forma lor pură.
 • Acestea fiind spuse, există și aparate de cafea Nespresso disponibile care pot face o gamă nesfârșită de cafele lungi și lăptoase de o calitate impecabilă.

Dezavantaje:

 • Aparatele de cafea Nespresso și capsulele de cafea costă de obicei mai mult decât aparatele și capsulele Nescafe Dolce Gusto, dar există o diferență notabilă în calitate.
 • Capsulele Nescafe Dolce Gusto sunt mai ușor disponibile în magazinele fizice și supermarketuri, în timp ce capsulele gourmet Nespresso de obicei trebuie comandate online.

Și câștigătorul este...

A eticheta unul dintre cele două ca fiind „mai bun” sau „mai rău” decât omologul său ar însemna să pierzi complet marca. Acestea sunt două tipuri foarte diferite de aparate de cafea, compatibile cu diferite tipuri de capsule de cafea și comercializate către diferite audiențe.

Dacă cauți un aparat de cafea simplu și la prețuri accesibile, care să facă o mare varietate de băuturi la un standard de calitate decent, Nescafe Dolce Gusto este minunat. Dar dacă ești în căutarea a ceva care să facă cafea de calitate și să deschidă ușa către o lume întreagă cafea gourmet de la producători artizanali, capsulele Nespresso sunt într-adevăr singura ta opțiune.12
Pagina a fost generata in 0.1375 secunde