Carambol pe Autostrada Soarelui! Şapte maşini avariate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Carambol pe Autostrada Soarelui! Şapte maşini avariate!

Eveniment 04 August 2018 / 11:19 1890 accesări

Pe Autostrada Soarelului se circula cu dificulate, în cursul zilei de sâmbătă, 4 august, deoarece două accidente au avut loc sâmbătă dimineaţă. Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada Soarelui în jurul orei 08.00, la kilometrul 71, din cauza unui carambol în care au fost implicate 5 maşini. Echipajele de prim-ajutor care au ajuns la faţa locului au stabilit că nicio persoană nu a fost rănită.

Conform Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din Călăraşi, 14 persoane au fost implicate în coliziune. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

De asemenea, un alt accident a avut loc sâmbătă dimineaţa pe Autostrada Soarelui între două maşini. Nu au fost răniţi grav, dar în zonă s-a format coloană de maşini pentru că şoferii au oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Centrul Infotrafic a anunţat că pe A2 Bucureşti-Constanţa, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul de mers către litoral, în prezent cele mai ridicate fiind pe tronsonul kilometric 17-21.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1454 secunde