Caravana Jandarmeriei s-a oprit și la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Caravana Jandarmeriei s-a oprit și la Constanța!

Eveniment 13 Noiembrie 2017 / 17:49 1295 accesări

Jandarmii constănţeni au însoţit, în data de 13 noiembrie, caravana inscripţionată cu mesajul campaniei „Vino în echipa noastră!”, privind promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele două şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Române. Caravana a fost prezentă în Constanţa, Mangalia, Eforie, 23 August, Tuzla. De la începutul campaniei de recrutare şi până în prezent la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost recrutaţi aproximativ 50 de candidaţi.

Cu această ocazie, jandarmii constănţeni au împărţit pliante şi au prezentat celor interesaţi condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018.

Amintim că Jandarmeria Română pune la dispoziţia candidaţilor 700 de locuri, 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica“ Drăgăşani, judeţul Vâlcea, şi 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş“ Fălticeni, judeţul Suceava.

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituţiile militare de învăţământ postliceal ale Jandarmeriei Române se depun la unităţile teritoriale de jandarmi de pe raza judeţului de domiciliu sau reşedinţă al candidaţilor. Data-limită de depunere a cererilor este 5 decembrie 2017.

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557, sau prin consultarea site-ului unităţii: www.jandarmeriaconstanta.ro, la secțiunea Anunțuri.12