Care este cel mai bun serial al tuturor timpurilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A marcat epoca ce aur a televiziunii

Care este cel mai bun serial al tuturor timpurilor

Divertisment 29 Ianuarie 2018 / 10:51 694 accesări

În ciuda finalului controversat, s-a decis că acest serial a marcat epoca de aur a televiziunii pentu adulții dependenți de seriale. Tony Soprano, un gangster italiano-american, cu un profil psihologic complicat, este protagonistul din celebrul serial „The Sopranos”. Tony și asociații lui nelegiuiți au ridicat standardele despre ceea ce percepem ca fiind televiziune de bună calitate, lăsând în urmă o adevărată moștenire culturală. Rulând din 1999 și până în 2007, drama mafioților precede Netflix, iar influența acesteia poate fi încă observată în scenariile și narațiunile controversate și complicate ale noilor seriale. Mulți experți susțin că serialul „The Sopranos” a fost responsabil pentru instituirea HBO-ului ca producător de drame populare, foarte apreciate.

Așadar, nu a fost o surpriză că serialul a fost votat numărul unu în topul „Rolling Stones 100 Cele mai bune seriale ale tuturor timpurilor”. Conform „Rolling Stone”, „The Sopranos a avut acest rezultat în sondaje pentru că a schimbat lumea. Creatorul serialului, David Chase, a demonstrat cât de multă narațiune poți aduce într-un show de televiziune.”

Pe locul al doiea, s-a situat serialul „The Wire”, capodopera despre cartelul crimelor.

Pe locul al treilea, a fost însuși Walter White. „Breaking Bad” este o poveste despre viețile a doi eroi pe care, pur și simpul nu poți să îi urăști.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.263 secunde