Care este echipamentul multifuncțional cel mai potrivit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Care este echipamentul multifuncțional cel mai potrivit

Tehnologie 08 Ianuarie 2020 / 08:00 4595 accesări

Un echipament multifuncțional modern poate să printeze, să copieze și să scaneze documentele de care ai nevoie în activitatea ta.

Principalele tehnologii care s-au impus pe piața echipamentelor multifuncționale, din punctul de vedere al tehnologiei de imprimare sunt multifuncționalele laser și cele cu jet de cerneală.

Fiecare dintre cele două soluții constructive prezintă anumite avantaje. Pentru uzul în zona de business, o multifunctională laser este mai raspândită, prezentând avantajul unor printuri de calitate și cu un aspect mai plăcut. Pe de altă parte, nici printurile efectuate cu o multifuncțională cu jet de cerneală nu sunt slabe în ceea ce privește calitatea. Diferența dintre ele este dată de luciul pe care îl conferă tonerul, printurile efectuate cu cerneală fiind mai „mate”.

În ceea ce privește consumabilele, pentru o multifuncțională laser avem nevoie de toner, de developer și de cilindru pentru a forma imaginea, pe când la multifuncționalele cu cerneală nu avem nevoie decât de cartușul de cerneală.

Dacă ești un ecologist convins, multifuncționalele cu cerneală te vor cuceri prin consumul foarte mic de energie, datorită lipsei cuptorului și a cantității mult mai mici de carcase goale de consumabile care trebuie reciclate.

Cel mai bine este ca, înainte de a lua o decizie, să discuți cu un specialist care să îți prezinte toate variantele astfel încât să poți testa printurile tale pe un echipament multifuncțional laser și pe un echipament cu cerneală.

Specialiștii din cadrul NS Copiers, unul dintre dealerii de top Konica Minolta, ne spun că sunt multe criterii de care o companie trebuie să țină cont atunci când își achiziționează o imprimantă multifuncțională și mai ales atunci când volumele de copiere sunt mari (viteza de imprimare, volumul de copiere, formatul echipamentului, calitatea printului, durata de viață a unui cartuș etc.); iar alegerea înțeleaptă a acestor criterii poate reduce semnificativ costurile de print.

„Din acest motiv, e recomandat să apelați la specialiști atât la achiziționarea echipamentelor, cât și pe durata de funcționare a acestora. Pentru a veni în întâmpinarea firmelor cu nevoi din ce în ce mai mari de eficientizare a costurilor de print și de copiere, am dezvoltat un catalog online de echipamente multifuncționale.

Ecopy.ro este un site specializat în vânzare de echipamente multifuncționale de printare și consultanță pentru alegerea celor mai potrivite și eficiente echipamente, unde poți găsi cele mai bune soluții pentru achiziția ta“, transmit reprezentanții site-ului.12
Pagina a fost generata in 0.2046 secunde