Care sunt abaterile cel mai des sancționate de polițiștii locali

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Constanța Care sunt abaterile cel mai des sancționate de polițiștii locali
Social, Administrație 07 Noiembrie 2019 / 16:55 811 accesări 2 comentarii

În cursul zilei de 06 noiembrie 2019, în intervalul orar 14:00 - 22:00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune tematică pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1. Echipele mixte de control formate din lucrători cu atribuții în domeniul ordinii publice, siguranței rutiere și activității comerciale au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public: piață și parc Tomis II, Piața Chiliei, stadionul Farul, zona Capitol, zona Victoria, aleea Voinicului, Parcul Tăbăcărie, zona Delfinariu, cartier Santa Maria Bay, strada Unirii, Piața Filipescu, Parc Dragoslavele, Faleză Nord, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Unirii, strada Prelungirea Ion Rațiu, zona complexului din strada Unirii. Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 4 în conformitate cu prevederile HCL 184/2013 modificată, 9 în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, 18 în conformitate cu prevedrile OUG nr. 195/2002 și 1 în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002. Cele mai multe abateri au vizat oprirea autovehiculelor în loc nepermis, urmate de consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, săvârșirea de fapte, acte sau gesturi obscene în public, aruncatul de ambalaje sau coji de semințe pe domeniul public și fumatul în spații publice închise. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 5.290 lei. Conducerea Direcției Generale Poliția Locală subliniază faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Loading...

2 comentarii

Ne-am saturat de neamuri si prietenii angajati la stat 08:48:37 / 08 Noiembrie 2019
Desfiintarea Politiei Locale

Familii intregi sunt angajate in aceasta structura care este o capusa a sistemului. Avem Politie si Jandarmerie nu ne mai trebuie inca o politie. Platim salarii la 3 structuri Politie, Jandarmerie, Politie Locala si primim un mare rahat in schimb tot la firmele de paza recurgem ar trebui o singura structura in care sa fie admisi numai oamenii capabili si sa fie remunerati pe masura si sa aiba echipamente de ultima generatie. Asa avem trei structuri vai mama lor care numai dau salarii si se angajeaza numai neamuri, rude si prietenii. Toti sunt cumetrii cuscrii, verisori samd. Performanta 0 si salarii pe masura.

Paul 21:10:10 / 09 Noiembrie 2019
raspuns

esti un ratardat care sta pe google

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2392 secunde