Care sunt cadourile coporate potrivite pentru Crăciun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Care sunt cadourile coporate potrivite pentru Crăciun

Lifestyle 17 Octombrie 2022 / 14:33 883 accesări

Deși mai sunt în jur de două luni până când se va sărbători Crăciunul, managerii firmelor sau companiilor au început deja, discret, să facă pregătirile pentru cadourile de final de an. Dacă și tu ești în această situație, avem pentru tine câteva indicații ca să îți fie ceva mai ușor.

Ordonarea celor care urmează să primească darurile tale

În primul rând se începe cu o listă în care vei trece, pe mai multe categorii, toți destinatarii acelor cadouri Craciun corporate pe care inteționezi să le oferi. Este vorba despre salariați, parteneri de afaceri, clienți mai mari sau mai mici. În funcție de aceste categorii vei alege și mult mai ușor darurile, pentru că nu este deloc complicat, trebuie doar puțină organizare. Noi îți vom veni în ajutor și cu câteva sugestii din care te poți inspira, dar în același timp ai libertatea să alegi orice îți dorești sau consideri mai potrivit pentru acest moment.

Accesorii de birou

Sunt considerate, pe drept cuvânt, niște cadouri corporate perfecte. Trebuie să recunoști că indiferent dacă este vorba despre simpli salariați care fac muncă de birou, parteneri de afaceri și clienți, cu toții au nevoie de astfel de accesorii de birou. Poți opta să le oferi un astfel de dar, cu mențiunea că în cazul clienților cu vechime și a partenerilor de afaceri, cadoul tău ar trebui să conțină produse de lux. În rest, calitatea bună ar trebui să fie de ajuns. Seturile de instrumente de scris, pe care se află gravate logo-ul firmei tale vor fi mereu apreciate, la fel și agendele și calendarele.

Ceasuri de birou

Din nou, acel gen de cadou corporate care se potrivește de minune și care este de fiecare dată apreciat. În lumea afacerilor, ceasurile reprezintă un fel de simbol al durabilității și al puterii, și știm cu toții celebra expresie ”time is money”, nu? Prin simplul gest de a oferi un ceas de bună calitate partenerilor tăi de afaceri le dai de înțeles că vezi colaborarea dintre voi ca fiind una de lungă durată. Același gest, dar de data aceasta îndreptat către salariații tăi, este ca un semn de mulțumire pentru perioada de timp petrecută în firmă, că îți dorești să continue și îi apreciezi în mod deosebit eforturile făcute pentru binele companiei.

Port visit card-uri

Potrivit specialiștilor în domeniu, un port visit card-uri este din nou un bun exemplu de cadou corporate. Aceste daruri oferă cel mai bine celui căruia îi sunt oferite o primă impresie despre profesionalismul și eficiența companiei tale. Dacă vei opta pentru un astfel de accesoriu fabricat din oțel inoxidabil, de exemplu, vei da dovada că ești un manager puternic, sigur pe el, care pune mare accent pe calitatea serviciilor și a produselor, și care nu respinge acele idei inovatoare. În schimb, un port visit card confecționat din piele, se potrivește de minune să fie oferit atât reprezentantelor sexului frumos, cât și bărbaților. Nu uita să îl personalizezi folosind logo-ul firmei tale, discret dar totuși vizibil, și ți-ai atins scopul.

Accesorii personale

Aici este ceva mai mult de discutat, pentru că există două tabere. Astfel, avem de a face cu grupul care este de părere că astfel de daruri nu pot fi deloc catalogate ca fiind cadouri corporate, deoarece sunt mult prea personale pentru a le numi așa. În același timp, există și tabăra care este de părere că nu este deloc greșit să oferi drept cadouri corporate o pereche de butoni de cămașă sau un ac de cravată pe care să se afle și logo-ul firmei tale. Alegerea îți aparține, iar în cazul în care faci parte din cea de-a doua tabătă, să știi că este acel gen de cadou care se potrivește pentru alți manageri sau președinți de companie. În niciun caz nu vei oferi un astfel de dar salariaților.

Coșuri cadou

Sunt considerate, și pe drept cuvânt, acel gen de cadouri corporate cu care nu ai cum să dai greș. Există atât de multe modele de astfel de coșuri cadou încât nu putem vorbi deloc despre ele ca fiind ceva banal, care nu ies deloc în evidență sau sunt pur și simplu impersonale. Dimpotrivă, găsești opțiuni mai ieftine, de lux, premium sau le poți personaliza după bunul plac. Și, trebuie să recunoaștem, sunt chiar pe placul tuturor, pentru că ele nu sunt doar un simplu cadou, ci un adevărat amestec de mici daruri care împreună alcătuiesc un întreg inrezistibil. De asemenea, se potrivesc de minune să fie oferite acum, de Crăciun, când toată lumea a intrat deja în debra Sărbătorilor. Recomandarea noastră este însă să îți găsești un furnizor de încredere cu care să colaborezi, pentru a avea parte de cea mai bună experiență.

Carduri cadou și vouchere

Sunt unii manageri de companie care preferă să folosească drept cadouri corporate carduri cadou și/sau vouchere de reduceri. Sunt și ele destul de apreciate, dar totuși nu chiar atât de populare precum variantele pe care ți le-am expus mai sus.

Personalizează-ți cadoul

Chiar dacă este vorba despre cadouri corporate, asta nu înseamnă că trebuie să fie unele seci, fără niciun fel de suflet, cum se spune. Este Crăciunul, una dintre cele mai iubite sărbători, una în care ne simțim plini de emoție, de generozitate și iubire. Lasă-le să iasă la iveală și prin cadourile corporate pe care urmează să le oferi, și personalizează-le în așa fel încât să fie apreciate la adevărata lor valoare. Câteva rânduri cu urări scrise chiar de tine, o mică decorațiune specifică Sărbătorilor de Iarnă, orice idee este mai mult decât bine venită!12
Pagina a fost generata in 0.1307 secunde