Carmen Dan: În minivacanța de 1 Mai voi face o vizită de lucru în județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Carmen Dan: În minivacanța de 1 Mai voi face o vizită de lucru în județul Constanța

Social 25 Aprilie 2018 / 19:27 2075 accesări

În minivacanța de 1 Mai, se umple litoralul de miniștri... în exercițiul funcțiunii...

După ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că la sfârșitul săptămânii acesteia va face o vizită de lucru pe litoral pentru a verifica modul cum este respectat planul de măsuri stabilit de MAI pentru minivacanța de 1 Mai.

„În acest weekend, voi efectua o vizită de lucru în județul Constanța pentru a mă asigura că prevederile pe care noi le-am cuprins în planul de măsuri sunt puse în aplicare. Dar și pentru a verifica facilitățile în care va fi cazat personalul MAI care va fi detașat pe litoral începând cu luna iunie”, a declarat, la Antena 3, ministrul Afacerilor Interne.

Carmen Dan a precizat că MAI a realizat un plan de măsuri pentru fluidizarea traficului rutier, pentru prevenirea accidentelor și asigurarea intervențiilor în situații de urgență.

„Intră în responsabilitatea mea, ca ministru, să mă asigur că toate pregătirile cu această minivacanță de 1 Mai sunt luate, să ne asigurăm că toate se vor desfășura așa cum trebuie. Această minivacanță, în fapt, este preambulul sezonului estival și mulți turiști români, dar și străini vin pe litoral pentru a petrece câteva zile libere în liniște. (..) Colegii mei de la poliție și de la jandarmerie, vă asigur, vor acorda o atenție sporită plajelor, zonelor de interes intens populate și a locurilor unde sunt organizate evenimente cu participarea unui public numeros”,a adăugat ministrul.

Întrebată câte forțe de ordine vor fi pe litoral, Carmen Dan a răspuns: „Suficient de multe încât să ne asigurăm că turiștii își vor petrece aceste zile în liniște. Traficul rutier, pe principalele artere rutiere, va fi monitorizat de poliție, vor fi echipaje dotate cu radar pentru că ne dorim ca turiștii să ajungă în siguranță în punctele în care își vor petrece minivacanța. (...) Vom avea o atenție sporită și în punctele de trecere a frontierei pentru că știm, din experiența anilor trecuți, că sunt mulți români care își petrec zilele libere pe litoralul bulgăresc”.12
Pagina a fost generata in 0.1868 secunde