Carmen Dan părăsește Guvernul?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Carmen Dan părăsește Guvernul?
Politică 03 Decembrie 2018 / 17:24 683 accesări 2 comentarii

Ministrul de Interne Carmen Dan ar putea să renunțe la funcția din Guvern. Potrivit România TV, aceasta ar urma să candideze pentru alegerile europarlamentare, iar dacă va câştiga un mandat, ar urma să demisioneze din Guvern. Potrivit sursei citate, Carmen Dan este unul dintre numele vehiculate pentru candidatura la alegerile europarlamentare, iar în cazul în care ar câştiga un mandat aceasta ar urma să demisioneze din funcţia de ministru de Interne. „Să vedem dacă e o confirmare de undeva. Aşa, la nivel de intenţie, probabil că doamna Carmen Dan s-ar simţi mai confortabil pe o poziţie la Bruxelles asiguratoare financiar şi liniştitoare totodată. Însă aş vrea să luăm cu rezervă această informaţie. Mai ales că numai eu ştiu vreo 20 de oameni care-şi doresc să candideze la Bruxelles, însă decizia este doar a conducerii PSD şi a liderului său, Liviu Dragnea”, a spus sociologul Pieleanu.

Loading...

2 comentarii

Tinu 17:46:58 / 03 Decembrie 2018
O bacanta bolsevica ...

Barbatul ei a facut infarct , cand a aflat cu cati handralai de la partid si-o trage deliormaneanca in calduri . Analfabeta functional , precum Veorica Vaselina si precum restul partidului , o sinecura la Parlamentul European , pe bani multi , pe imunitate si pe raspundere zero , i-ar surade tortionarei mizerabile ! Dar , va raspunde negresit , pentru abuzurile comise !

Țin cu PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 19:33:39 / 03 Decembrie 2018
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și hăndrălăii

Nu e un secret că Elena Aspirina Udrea , era protejata lui Traian Băsescu . Câta spermă a fost la curu ei , știe al de mai sus ,care se semnează TINCU....Că se închideau in biroul lui Traian , și TINCU era oala unde vomita Traian, nu e o noutate.Da sa critici cel mai bun ministru de interne , când ai avut un Vasile Blaga câinele de pază al lui Traian in aceași funcție ,nu se poate compara cu dna Carmen Dan .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1896 secunde