Caroline Garcia și Kristina Mladenovic au câștigat proba de dublu de la Roland Garros

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Caroline Garcia și Kristina Mladenovic au câștigat proba de dublu de la Roland Garros

05 Iunie 2016 / 19:12 371 accesări
Kristina Mladenovic și Caroline Garcia

Kristina Mladenovic și Caroline Garcia

Perechea franceză formată din Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic, favorita numărul cinci, a câştigat, duminică, scor 6-3, 2-6, 6-4, meciul cu rusoaicele Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina, în finala turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, dotat cu premii totale de 32.017.500 de dolari.

Partida dintre cele două perechi a durat două ore şi şapte minute. Franţuzoaicele au câştigat primul set, scor 6-3, după ce au reuşit să câştige de două ori pe serviciul adversarelor şi au condus la un moment dat cu 5-0. Rusoaicele au redus din diferenţă, până la 3-5, reuşind să câştige trei game-uri consecutive, dar, în final, franţuzoaicele s-au impus, scor 6-3.

Setul doi le-a aparţinut sportivelor din Rusia, Makarova şi Vesnina, care au reşit să câştige de două ori contra serviciului în debutul actului secund, conducând la un moment dat cu 4-1. Garcia şi Mladenovic au mai câştigat un singur game, iar, în cele din urmă, rusoaicele au egalat situaţia la general, scor 6-2.

Ultimul act a fost cel mai echilibrat al partidei. Franţuzoaicele au câştigat, după ce au câştigat pe serivicul adversarelor în penultimul game al setului. S-a încheiat, scor 6-4, pentru perechea Mladenovic/Garcia. Ultima franţuzoaică învingătoare la Paris, la dublu, a fost Mary Pierce, care a făcut pereche cu elveţianca Martina Hingis. De asemenea, ultima victorie obţinută de o pereche din Franţa la Roland Garros datează din 1971 (Gail Chanfreau, Françoise Durr). A fost ultimul succes în totalitate franțuzesc la un Grand Slam.12
Pagina a fost generata in 0.1798 secunde