Casa în care a copilărit Paul McCartney, vândută cu 240.000 de euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Casa în care a copilărit Paul McCartney, vândută cu 240.000 de euro
Monden 28 Februarie 2015 / 00:00 314 accesări 0 comentarii

Casa în care şi-a petrecut copilăria Paul McCartney a fost achiziţionată de un colecţionar misterios, care a plătit pentru acea clădire suma de 150.000 de lire sterline (240.000 de euro). Reşedinţa, care are trei dormitoare şi o terasă, se află în oraşul Liverpool. În acea casă, fostul membru al trupei The Beatles a locuit alături de părinţii lui în primii ani de viaţă. Licitaţia a avut loc pe 26 februarie, la Cavern Club, un bar din apropiere. Licitaţia a plecat de la preţul de pornire de 160.000 de dolari şi, deşi reprezentanţii casei Countrywide Property Auctions, organizatoarea evenimentului, au spus că au existat numeroşi clienţi din lumea întreagă, casa a fost cumpărată în cele din urmă de un colecţionar din Marea Britanie. Cumpărătorul a ales să nu îşi dezvăluie identitatea în faţa presei.

            Casa în care a copilărit John Lennon s-a vândut la licitaţie în 2013, iar cea în care şi-a petrecut copilăria George Harrison s-a vândut cu 249.600 de dolari în 2014. O altă casă în care Paul McCartney a trăit pentru o vreme în timpul copilăriei, aflată pe Forthlin Road, la numărul 20, tot în Liverpool, este deţinută în prezent de Britain's National Trust, o fundaţie care a achiziţionat-o pentru a o renova şi conserva pentru generaţiile viitoare.

            Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1584 secunde