Câştigătoarea Cupei României la handbal masculin nu se va mai stabili la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Câştigătoarea Cupei României la handbal masculin nu se va mai stabili la Constanţa
Sport 24 Iunie 2020 / 10:06 706 accesări

Site-ul oficial al formaţiei Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a anunţat că turneul Final Four al Cupei României Fan Courier la handbal masculin nu se va mai desfăşura la Constanţa.

„Am declinat organizarea turneului Final Four al Cupei României, având în vedere că este foarte probabil ca meciurile să se joace fără spectatori. Am sperat să găzduim turneul în aprilie, atunci când ar fi fost un spectacol sportiv extraordinar pentru suporterii noștri”, a declarat preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Rudi Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Federația Română de Handbal (FRH) a stabilit ca turneul Final Four să se desfăşoare la 15 şi 16 august, înaintea startului sezonului competițional 2020-2021. FRH urmează să decidă gazda turneului.

„Cupa României rămâne un obiectiv pentru echipa noastră, care va juca în semifinale cu Politehnica Timișoara, deținătoarea trofeului. Dinamo București și CSM Bacău vor fi adversare în cealaltă semifinală. HC Dobrogea Sud și-a câștigat dreptul de a evolua în viitorul sezon al Cupei EHF (fosta Challenge Cup), dar a solicitat un upgrade pentru participarea în European Handball League (fosta Cupa EHF). Federația Europeană va anunța câștigătoarele wild-card-urilor la jumătatea lunii iulie”, menţionează site-ul www.hcdobrogeasud.ro.

„Am vrut să câştigăm cupa cu voi în tribună şi am sperat până în ultima clipă că vom putea avea măcar căteva sute de suporteri la Final 4.

Din păcate pentru Familia HCD, meciurile se vor juca fără spectatori, aşa că am renunţat la organizarea lor în Sala Sporturilor”, a foost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1464 secunde