„Căsuța poveștilor“ se deschide pentru pici, la Teatrul „Oleg Danovski“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Căsuța poveștilor“ se deschide pentru pici, la Teatrul „Oleg Danovski“

Cultură 27 Septembrie 2016 / 15:51 1617 accesări

Va fi veselie mare miercuri, la ora 11.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Nici nu ar putea să fie altfel, deoarece se va deschide... „Căsuța poveștilor”. Prichindeii vor păși în lumea basmelor și se vor întâlni cu personaje fermecătoare. Vor călători în Regatul de Gheață, unde o vor vedea pe Crăiasa Zăpezii, se vor bucura alături de Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, vor petrece clipe minunate în junglă, alături de ursul Baloo, și o vor întâlni chiar și pe temuta Cruella de Vil. Totul va fi posibil în cadrul unui spectacol interactiv în care cei mici sunt invitați să recunoască poveștile.

„Basmul nostru se derulează în peisajul celor trei regate fermecate: Regatul Alb, al gheții, Regatul Apelor și Regatul Pădurii, cu tot ce cuprind ele: prinți, prințese, sirene, pești, meduze, vrăjitoare, căței, maimuțele, elefănței, urși și lei, toți îndrăgostiți de muzică și dans, cântându-și cântecelele și invitându-i pe copii să danseze și să cânte cu ei, tare, din tot sufletul și să răspundă la întrebările-ghicitori puse de spiridușul principal fermecat al poveștii noastre muzicale”, spune mezzosoprana Gabriela Dobre, cea care a realizat concepția spectacolului „Căsuța poveștilor”.

Vor da glas personajelor de poveste: Maria Cernat, Daiana Gavrilescu, Silvia Simionescu, Raluca Daraban, Gabriela Dobre, Veronica Coman, Iulia Leca, Adrian Pîrlea, Cristian Parmac, Mircea Găvan, Laurenţiu Severin, Adrian Bădilă și Alexandru Simionescu.

Cei care doresc să... intre în „Căsuța poveștilor” vor plăti pe un bilet 10 lei.

Citește și:

Visătorul Don Quijote a deschis stagiunea Teatrului „Oleg Danovski”

La Teatrul „Oleg Danovski“ se deschide „Căsuța poveștilor“12