Cât a costat renovarea Teatrului de Vară Costinești?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cât a costat renovarea Teatrului de Vară Costinești?!

Cultură 26 Iulie 2018 / 16:09 2059 accesări

După 4 ani de mizerie, Teatrul de vară din Costinești este redat publicului! Renovarea lui a costat 100.000 de euro, spun cei care s-au ocupat de înfrumusețarea teatrului, în speță Biroul de turism pentru Tineret (BTT). Banii au fost folosiți pentru ecologizarea zonei, dar și pentru reabilitarea și consolidarea structurilor de beton, care erau în pericol să se prăbușească. „Trebuie să spun că reabilitările au fost totale. Numai din birouri s-au scos peste 20 de camioane de gunoi. Totul era lăsat în paragină: și partea de scenă, partea de birouri și spații pentru artiști. Totul a fost renovat și igienizat“, a declarat directorul general al BTT, Gabriel Diceanu.

Deschiderea oficială a scenei pe care s-au lansat și au susținut spectacole mari artiști ai României a avut loc în data de 25 iulie. „Este un eveniment foarte important atât pentru noi, ca Minister al Tineretului și Sportului, cât și pentru colegii mei de la BTT. Este foarte important că după 4 ani, cât a fost acest teatru închis, să îl redam tinerilor care își doresc evenimente de calitate“, a precizat secretarul de Stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza, prezent la eveniment. Inaugurarea a fost sărbătorită printr-un eveniment cu intrare liberă în cadrul căruia au cântat solista Ruby și trupa Mad Monkeyz.

Teatrul de vară Costinești va găzdui duminică, 29 iulie, ora 21.00, un spectacol de stand up comedy susținut de Dan Badea, Dan Tutu, Natanticu și Varză. Biletele costă 30 de lei și pot fi cumpărate de la casieria teatrului, în ziua spectacolului.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1758 secunde