Cât a costat rochia purtată de Meghan Markle la nunta regală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cât a costat rochia purtată de Meghan Markle la nunta regală
Monden 20 Mai 2018 / 14:25 1572 accesări 4 comentarii

Rochia de mireasă purtată de Megan Markle a costat 200.000 de lire sterline, iar materialul din care a fost confecționată, 78.000 de lire sterline, au scris jurnaliștii de la Daily Mail. Obiectivul a fost atins, pentru că protocolul Casei Regale arăta că rochia lui Meghan nu trebuie să fie mai scumpă decât cea purtată de Kate Midleton, rochie care a costat 400.000 de lei sterline.

Este vorba despre o creație Givency, făcută de un designer femeie, de altfel prima femeie care conduce această casă de modă din Franța.

Voalul a fost prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

Nu este un voal obişnuit. Meghan "a dorit ca cele 53 de ţări ale Commonwealth să fie alături de ea în timpul ceremoniei" şi astfel Waight Keller a creat un voal împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1652 secunde