Cât a costat rochia purtată de Meghan Markle la nunta regală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cât a costat rochia purtată de Meghan Markle la nunta regală
Monden 20 Mai 2018 / 14:25 1389 accesări 4 comentarii

Rochia de mireasă purtată de Megan Markle a costat 200.000 de lire sterline, iar materialul din care a fost confecționată, 78.000 de lire sterline, au scris jurnaliștii de la Daily Mail. Obiectivul a fost atins, pentru că protocolul Casei Regale arăta că rochia lui Meghan nu trebuie să fie mai scumpă decât cea purtată de Kate Midleton, rochie care a costat 400.000 de lei sterline.

Este vorba despre o creație Givency, făcută de un designer femeie, de altfel prima femeie care conduce această casă de modă din Franța.

Voalul a fost prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

Nu este un voal obişnuit. Meghan "a dorit ca cele 53 de ţări ale Commonwealth să fie alături de ea în timpul ceremoniei" şi astfel Waight Keller a creat un voal împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată.

Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

4 comentarii

Paraschiva 08:52:29 / 21 Mai 2018
nas de boxer

Baaaai e boccie la fata , ce naiba a vazut printul la URATANIA asta ? Inseamna ca printul e dus cu capul .

Zice 22:57:43 / 22 Mai 2018
Cât de fraier a fost prințul Harry ?!

Cââât de urâtă este meghan merkle, prințul Harry, a ales pââână a cules urâtania asta, rochia de mireasă este o porcărie, adică este la fel de urâtă ca și megan merkle, prințul Harry, unde a găsit urâtania / urâțenia asta !? Adevărat că la fierbințeala prin care a trecut în anumite momente prințul Harry, ce a mai contat urâțenia lui megan merkle ?!

Zărzărică 13:21:28 / 23 Mai 2018
URÂÂÂÂTĂ CU BOALE !

De ce prințul Harry si-a încurcat viața cu o asemenea urâțenie de femeie, până și coronița cu voalul îi stăteau rău și urât, că se spune în popor, o urâtă când este mireasă și împodobită este mai frumoasă, dar asta, megan merkle, cu toate zorzoanele și podoabele, parcă mai urâtă arăta ?! Urâtă, urâtă și iarăși urâtă ! Urâțenia defapt vine din înăuntrul ei !

Deci 15:31:54 / 24 Mai 2018
Așa dar și prin urmare !

Banii poporului cheltuiți într-o batjocură pe rochii de prințese, ducese.... , și ele, astfel de cuconeturi urâte și disprețuitoare, pe urmă se joacă cu viața poporului, făcând lucruri neplăcute când se distrează cu unii când cu alții, divorțează și batjocoresc / terfelesc onoarea oamenilor cu înalte ranguri regale și cu demnitate regală, pentru că ele, nu fac nimic altceva decât lâncezesc / lenevesc și duc o viață de lux, de bunăstare după paravanul și adăpostul titlului de : atleță regală, ducesă, prințesă.....

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.



Pagina a fost generata in 0.191 secunde