Cât ar putea costa excursiile pentru minivacanța de 1 Mai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cât ar putea costa excursiile pentru minivacanța de 1 Mai
Turism 18 Aprilie 2017 / 08:05 912 accesări 0 comentarii

Agențiile de turism se întrec în oferte pentru minivacanța de 1 Mai. Prețurile sunt pentru toate buzunarele: de la câteva sute de lei la Călimănești-Căciulata, până la 600 de euro în Dubai. “Pentru 1 Mai, turiștii se orientează către destinații însorite, cu plajă, precum Turcia, Bulgaria sau Dubai. De asemenea, cei care vor să petreacă Paștele sau mini-sejurul de 1 Mai într-un decor pitoresc, există o varietate de oferte în România, în stațiunile de pe litoral sau în cele montane”, a precizat Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour. Astfel, un pachet de patru nopți, cazare în hoteluri de patru stele în Bulgaria, costă 60 de euro/persoană, adică tot atât cât și în România. În schimb, o excursie în Turcia, cu avionul, 7 nopți de cazare la hotel de patru stele, în sistem All-inclusive, costă de la 430 de euro/persoană. Iar în Dubai, pentru patru nopți de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun și bilet de avion, prețul pornește de la 600 de euro/persoană.

“În acest an, vânzările pentru minivacanța de 1 mai au crescut cu 40% la sută față de anul trecut, datorită interesului tot mai mare al românilor, în ultimii ani, pentru această vacanță”, a precizat directorul naţional de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines. Astfel, în România, prețul mediu pe litoral, în stațiunea Mamaia, este 30 de euro/ persoană/noapte, la fel ca la Predeal, Sinaia și Băile Felix. În schimb, pe litoralul grecesc, prețul mediu este de 35 eur /persoană/noapte (Halkidiki și Thassos), iar în Bulgaria, la Albena și Nisipuri de Aur este de 40 de euro. Iar, reprezentanții agenției Eximtur arată că, pentru 1 Mai, cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru Băile Felix, Sinaia şi Călimăneşti-Căciulata, iar ca o noutate în acest an multe cereri au fost pentru Sângeorgiu de Mureş şi Geoagiu Băi, ceea ce confirmă tendinţa ultimilor ani: turiştii caută unităţi cu centre spa pentru petrecerea miniconcediilor. De exemplu, pachetele de trei nopţi la Complexul Balnear Cozia din Călimănești-Căciulata cu mic dejun inclus costă 220 de lei/persoană, un pachet de trei nopţi la Hotel Iaki, Mamaia, cazare cu demipensiune, costă 300 de lei/persoană, cazarea trei nopţi la Hotel Lido, Mamaia este 375 de lei/persoană, iar un pachet de trei nopti la Hotel Amiral, cazare si mic dejun, costă 320 de lei/persoană.

“Pentru 1 mai avem un program la Atena de tip City Break de patru nopți, care include o cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun și cină, dar și turul panoramic al orașului Atena cu intrare opțională la Acropole. Bonus, oferim asigurarea medicală și storno Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Maria Goicea, director de marketing Cocktail Holidays. Excursia costă 489 de euro/persoană și este inclus biletul de avion.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3151 secunde