Cât costă să închiriezi cele mai luxoase locuințe în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vrei să trăiești pe picior mare? Cât costă să închiriezi cele mai luxoase locuințe în Constanța
Lifestyle 10 Ianuarie 2016 / 16:47 2168 accesări 0 comentarii

Se poate trăi regește și în chirie. O dovedesc sumedeniile de anunțuri ale proprietarilor care, după ce și-au amenajat vilele sau apartamentele cât mai sofisticat, le dau spre închirere. Chiriile pentru cele mai scumpe locuințe în Constanța depăşesc uneori chiar și ordinul a mii de euro, dacă vorbim despre vile luxoase. Cea mai scumpă vilă la acest moment se află chiar în apropiere de malul mării, în zona Mamaia Nord. Pentru această locuință proprietarii cer pe lună 7.000 de euro. Constituită din demisol, parter, etajul unu și mansardă, casa are o suprafață de 150 de metri pătrați (mp) pe fiecare nivel, un living, 6 dormitoare, două terase, un garaj și mai multe grupuri sanitare. Curtea interioară a vilei este decorată cu copaci ornamentali, trandafiri și gazon. Și în zona Faleză Nord, cunoscută pentru prețurile mari pe care proprietarii de locuințe le cer pe chirii, există vile chiar și pentru cele mai rafinate gusturi. Pentru o casă construită în 2014 cu o suprafață utilă de 200 de mp, proprietarii cer pe lună 3.500 de euro. Curtea este amenajată și pavată cu piatră naturală, tot acolo fiind amenajată și o terasă. Celor care vor locui în această casă nu le va lipsi nimic și se vor bucura de cele mai bune condiții: încălzire prin pardoseală, precum și mobilă executată la comandă. Securitatea casei este asigurată de un sistem cu senzori wireless și monitorizare la o firmă specializată.

ȘI LA APARTAMENT Tot în zona Faleză Nord, chiria pentru un apartament exclusivist cu 3 camere este de 2.000 de euro, însă prețul este negociabil. Din apartament poți vedea marea în toată splendoarea ei. Un alt apartament în care domnește luxul, de data aceasta cu 4 camere, situat în zona Piața Ovidiu, cu vedere superbă la portul Tomis și o suprafață generoasă de 300 mp, se închiriază la prețul de 2.500 de euro pe lună. Și este de înțeles de ce, mai ales că doar livingul are 100 de mp. În Mamaia puteți închiria un apartament de 4 camere, cu vedere spre lac. Cei care au amenajat apartamentul s-au gândit la toate. Pereții sunt acoperiți cu tapet de mătase, oglinzile din apartament sunt de cristal, iar lustrele din cristal de Bohemia. Pentru mobilierul din holul principal și living s-a folosit unul dintre cele mai rare tipuri de lemn - abanos de Macassar, pardoseala din dormitoare și dressing-uri a fost acoperită cu mochetă antistatică, antibacteriană și ignifugă, iar în rest s-a folosit rocă de marmură. Apartamentul are parcare proprie, este păzit la orice oră din zi sau din noapte, iar accesul se face pe bază de telecomandă. Apartamentul se închiriază la prețul de 2.500 de euro pe lună. În rest, chiria medie pentru o garsonieră din Constanța variază între 110 și 180 de euro, iar pentru un apartament cu două camere între 160 și 250 de euro, în funcţie de dotări și de cartierul în care locuința este amplasată.

MONUMENT ISTORIC DE ÎNCHIRIAT Chirii mari sunt şi în alte oraşe din ţară, mai ales în Capitală. În București, de exemplu, o vilă construită în perioada interbelică poate fi închiriată cu 14.800 de euro pe lună. Construcția are 16 camere, piscină interioară, garaj și saună.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1323 secunde