Cât de prețioase au devenit mobilele?! Un bărbat s-a căsătorit cu propriul smartphone

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cât de prețioase au devenit mobilele?! Un bărbat s-a căsătorit cu propriul smartphone

Lifestyle 30 Iunie 2016 / 00:19 562 accesări

Aaron Chervenak s-a căsătorit în 20 mai, la Las Vegas, cu propriul său telefon mobil. Nu a fost un gest necugetat, ci unul prin care bărbatul a vrut să sensibilizeze societatea în privința hiperconectivității, a scris miercuri 7sur7.be.

"Să fim cinstiți, suntem conectați la telefoanele noastre la multe niveluri emoționale. Căutăm alinare, le folosim să ne calmăm, să adormim, să ne liniștim. Pentru mine, aceasta este definiția unei relații... Într-un anume sens, telefonul reprezintă cea mai lungă relație a mea și de aceea m-am hotărât să mă căsătoresc cu un smartphone", a declarat mirele.

Prin urmare, tânărul s-a dus la o capelă din Las Vegas, care a fost de acord să găzduiască originala nuntă. Sigur că uniunea celor doi nu are nicio valoare legală, însă un videoclip despre aceasta postat pe site-ul Cosmopolitan a făcut înconjurul internetului.

"Sper ca această căsătorie să fie un gest simbolic pentru a arăta cât de prețioase au devenit telefoanele în viața noastră de zi cu zi", a subliniat Chervenak.12
Pagina a fost generata in 0.1918 secunde