Cătălin Anghel consideră echitabilă remiza de la Bucureşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, play-out, etapa a 14-a Cătălin Anghel consideră echitabilă remiza de la Bucureşti
Sport 06 August 2020 / 11:38 267 accesări 0 comentarii
Cătălin Anghel, antrenor principal FC Viitorul: „Sper din tot sufletul ca în noul sezon să se treacă la 16 echipe”

Cătălin Anghel, antrenor principal FC Viitorul: „Sper din tot sufletul ca în noul sezon să se treacă la 16 echipe”

În partida din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1 la fotbal, desfăşurată miercuri, la Bucureşti, 1-1 (Sorescu 37 / Vl. Achim 34-pen.), FC Viitorul Constanţa a fost condusă de pe margine de antrenorul principal Cătălin Anghel, după ce managerul tehnic al echipei constănţene, Gheorghe Hagi, a renunţat la această funcţie.

Cătălin Anghel a considerat remiza din duelul cu Dinamo drept una echitabilă, în condiţiile în care meciul s-a jucat în condiţii speciale, iar de la Viitorul au lipsit mai mulţi fotbalişti de bază: „Cred eu că este un rezultat echitabil, chiar dacă am avut controlul jocului nu ne-am creat foarte multe oportunităţi de a marca aşa cum ne-am fi dorit. Dar având în vedere că abia marţi am primit decizia că vom juca, eu cred că băieţii au încercat să facă tot ce le-a stat în putinţă, mai ales pe această vreme, o căldură extraordinară. Au încercat să facă ce le-am cerut”.

Antrenorul principal al Viitorului s-a referit şi la jucătorii tineri care au evoluat pentru formaţia de la ţărmul mării în partida de miercuri: „Îmi pare rău că nu i-am băgat mai devreme, trebuie să-i bag mimim zece-cincisprezece minute. Sunt jucători despre care cred eu că veţi mai auzi, pentru că sunt jucători cu calitate. În afară de Pitu şi Louis Munteanu, cu care deja v-aţi obişnuit, cred eu că, uşor-uşor, nume ca şi Grosu, Lazăr, Andronache, Bodişteanu, cred eu că o să-şi facă loc în comentariile dumneavoastră şi o să-i vedem din ce în ce mai mult la lucru”.

Cătălin Anghel aşteaptă cu interes deciziile care se vor lua înaintea viitorului sezon, astfel încât să fie evitate problemele care au dus la nedisputarea mai multor meciuri în finalul campionatului 2019-2020: „Din cauza acestui virus, din păcate, nimeni nu cred că a fost pregătit pentru acest lucru. Cred eu că suntem puţini, ca şi parte de organizare, depăşiţi de această treabă. Sper din tot sufletul ca în noul sezon să se treacă la 16 echipe, să se facă un protocol mult mai clar şi mult mai simplu, care să poată da posibilitatea echipelor să joace meciurilor, chiar dacă vor fi jucători infectaţi”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1344 secunde