Cătălin Anghel, FC Viitorul Constanța: Plecăm cu gândul să câştigăm meciul cu UTA Arad

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cătălin Anghel, FC Viitorul Constanța: Plecăm cu gândul să câştigăm meciul cu UTA Arad

Sport 16 Aprilie 2021 / 09:14 1052 accesări
Cătălin Anghel, FC Viitorul Constanța. Foto: captura Youtube

Cătălin Anghel, FC Viitorul Constanța. Foto: captura Youtube

Antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel a declarat înaintea meciului cu UTA Arad, că trebuie ca greşelile colective sau individuale să dispară pentru a putea să ne ia cele trei puncte.

„Este un nou campionat, un campionat de foc. Primul meci este la Arad, care este o finală, aşa cum sunt toate aceste meciuri.
Întâlnim o echipă puternică a campionatului, o echipă foarte bine pregătită şi foarte bine organizată, aşa că va trebui să avem o tactică anume și să putem să contracarăm jocul lor şi să ne creăm situaţii de a marca şi să încercăm să câştigăm meciul, pentru că foarte importante sunt punctele acum.

Plecăm cu gândul să câştigăm meciul. Vom facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne impune, să dominăm. Trebuie ca greşelile colective sau individuale să dispară pentru a putea să ne întoarcem cu cele trei puncte...

... Sută la sută o victorie ar reda moralul jucătorilor, şi partea mentală contează foarte mult, şi o victorie ne-ar ajuta foarte mult”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Cătălin Anghel.

FC Viitorul va întâlni formaţia UTA Arad, vineri, de la ora 17:30, în deplasare, în cadrul primei etape a play-out-ului Ligii I.12
Pagina a fost generata in 0.1888 secunde