Cătălin Anghel, noul antrenor de la FC Viitorul Constanța: cel mai important e să rămânem în prima ligă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cătălin Anghel, noul antrenor de la FC Viitorul Constanța: cel mai important e să rămânem în prima ligă

Sport 12 Aprilie 2021 / 08:14 702 accesări

Antrenorul Cătălin Anghel va prelua conducerea băncii tehnice la FC Viitorul până la finalul sezonului actual, după ce echipa managerială a clubului de la Ovidiu a decis să renunțe la Mircea Rednic.

Cătălin Anghel, noul antrenor principal de la Viitorul, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Gaz Metan, din etapa 30 a Ligii 1.

Cătălin Anghel, cel ales să o conducă pe Viitorul în play-out și în ultimul meci din sezonul regular după demiterea lui Mircea Rednic, spune că echipa va reveni la stilul cu care s-a consacrat în perioada petrecută sub comanda lui Gică Hagi.

„Bineînțeles că avem gândul de a rămâne în prima ligă, asta este cel mai important. Normal că vom lua fiecare meci în parte, încercăm să câștigăm pentru că asta înseamnă să progresăm, să aducem victorii.Ca să câștigăm, vom încerca să jucăm exact așa cum o făceam și înainte, pe conceptul nostru. Va fi un efort comun, împreună cu staff-ul și cu Gică, cu care vorbesc foarte mult. Sperăm să o ducem la capăt.

Nu există alt obiectiv mâine decât cele 3 puncte, dar asta nu înseamnă că va fi un meci ușor. Întâlnim o echipă puternică, cu puncte tari, foarte bine structurate. În general, echipele antrenate de Mihai Teja joacă un fotbal modern, cu un ritm și o intensitate foarte bune. Tot timpul am avut meciuri grele cu Mediaș, cred că și mâine va fi la fel.

Noi nici nu am mai reușit să câștigăm, trebuie să umblăm și la partea mentală, să jucăm așa cum trebuie. O victorie dă și moral, pe lângă puncte, și avem foarte mare nevoie de asta”, a declarat noul antrenor principal de la Viitorul.

Echipa constănțeană este pe locul 12 în Liga I de fotbal, cu 31 de puncte și va juca în play-out, indiferent de rezultatul partidei de mâine seară, cu Gaz Metan Mediaș.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1688 secunde