Câţi km de autostradă s-au construit în 2018?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Câţi km de autostradă s-au construit în 2018?
Social 10 Decembrie 2018 / 17:43 698 accesări 1 comentariu

Câţi km de autostradă s-au construit în 2018? Aceasta este o întrebare care se află pe buzele tuturor românilor. Răspunsul nu se va lăsa aşteptat şi, potrivit unei declaraţii, la DC News, a directorului CNAIR, Narcis Neaga, 100 de kilometri de autostradă au fost construiţi în acest an! Dintre aceştia, aprox. 60 de kilometri vor fi daţi în trafic până la finele anului. Reamintim că premierul Viorica Dăncilă a declarat că în cazul în care nu vor fi finalizaţi 100 de kilometri de autostradă până la încheierea acestui an, atunci şeful CNAIR va fi demis.

Narcis Neaga spune că nu poate pune presiune suplimentară pe constructori, pentru ca restul de 40 de kilometri, pe care există deja asfalt turnat, să fie daţi în circulaţie, dar nu poate pune presiune nici pe constructori pentru că pot apărea probleme, oferind exemplul unei noi surpări de teren apărută pe A1, tronsonul Lugoj-Deva, duminică noaptea, în acelaşi loc în care în urmă cu o lună şi jumătate a apărut o primă surpare. Directorul CNAIR spune că în luna mai, când a venit la conducerea companiei, nu era nici un kilometru de autostradă dat în trafic. A solicitat companiilor care lucrează pe autostrada Lugoj – Deva şi a discutat posibilitatea finalizării lucrărilor în acest an, în condiţiile în care aceştia au termene de execuţie vara anului viitor. Din cei aproape 60 de km care vor intra în circulaţie directorul a enumerat două segmente pe segmentul Sebeş – Turda, Finalizarea segmentului Gilău – Nădăşelu, după finalizarea podului peste Someş de la Gilău, Segmentul Cîmpia Turzii – Târgu Mureş, precum şi o porţiune de 6 km la intrarea în Bucureşti a autostrăzii Bucureşti – Ploieşti, care ar putea fi dată în folosinţă vineri 14 decembrie.

Restul de 43 de kilometri ar putea fi daţi în folosinţă în martie 2019, a spus Neaga, care a precizat că acesta nu este un termen contractual. Constructorii sunt în întârziere cu 45 de zile, din cauza ploilor, dar sunt cu lucrările în avans, iar termenul din contracte pentru finalizarea Lujoj – Deva este perioada iulie – august 2019.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Stan 18:17:25 / 10 Decembrie 2018
100 de kilometri de cate 600 de metri ...

Tembelii astia chiar nu mai au deloc bun-simt . Isi inchipuie ca vor scapa ieftin dupa ce nu vor mai fi la putere ... Secaturile nu-si inchipuie ca ii vom beli si atarna in tepi in Piata Victoriei ! Muistii astia de la PSD-ALDE vor avea de tras multi ani de acum inainte pentru prostiile facute . Vor fi urmariti in toata lumea si vor fi tunsi , beliti si cianurati cu prioritate ! Jegosii astia si familiile lor vor fi exterminati in perioada urmatoare fara nicio retinere de catre orice patriot roman ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1966 secunde