Câţi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa au întâmpinat-o pe Halep?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Câţi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa au întâmpinat-o pe Halep?
Administrație 11 Iunie 2018 / 17:41 2834 accesări 8 comentarii

Câţi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa au întâmpinat-o pe Halep? Nu vă chinuiţi să număraţi! Niciunul! Nu este important pentru Primăria noastră că Simona Halep a venit în România după o victorie extraordinară, care a repus România pe harta sportului mondial de top după 40 de ani. Nu este important nici faptul că sportiva este din Constanţa şi că nu ascunde asta. Nu contează că ar fi fost un moment unic, în care Primăria ar fi putut să se evidenţieze şi să-i ureze Simonei un bun venit aşa cum se cuvine, la aeroport. Când a câştigat Novak Đjoković, a fost întâmpinat de 100.000 de oameni, iar duminică, după ce Nadal s-a impus la Roland Garros, în Spania a fost sărbătoare naţională. La noi, trei speriaţi la aeroport, nişte vrafuri de flori şi câteva glumiţe bine intenţionate de la Poliţia Română.

Nu ştim ce anume apreciază Primăria Constanţa în afară de darul neasemuit de a fi perfect tâmpit, de a ignora legea, de a purta trei hârtii dintr-un birou într-altul părând că faci treabă, de a bloca la nesfârşit autorizaţii sau de a le trata cu nepăsare... Păcat! Avem gustul ratării, spunea un prieten, şi, din păcate, prezentul îi dă dreptate. HAI, SIMONA!

Loading...

8 comentarii

Sergiu 21:48:43 / 11 Iunie 2018
Alpinism moral

După două decenii de muncă asiduă și sacrificii pe care doar familia Simonei le cunosc cu adevărat, visul ei de a deveni o campioană completă s-a împlinit. Cu acest prilej, toți neaveniții, eșuați dpdv al realizărilor în viață vin să își multiplice capitalul de imagine asociindu-se nu fără intenție cu Marea Campioană Simona HALEP. Regretabil și respingător. Sî nu uităm de respectul pe care urbea litorală i l-a arătat lui Gheorghe (Gică) Hagi și să nu ne așteptăm la miracole când vorbim de Simona.

Martor ocular 02:05:12 / 12 Iunie 2018
Previzibil

Ce te poți aștepta de la un primar care a lăsat de izbeliște parcurile, curtea Palatului Copiilor, stadionul Farul, Scoala Sportivă 1, cinematograful in aer liber Tomis, str. Stefan cel Mare, dotarea școlilor, a spitalelor si policlinicilor, piscina olimpica Parc, spațiul verde din Mamaia și nu în ultimul rând Cazinoul din Constanta.

Tudor 08:53:50 / 12 Iunie 2018
valori

Aceeasi intrebare ne macina si pe noi. Un oras de cacat cu un primar asijderea. Totul inert, mort, distrus, kitschul la el acasa! Multumiri si felicitari, Simona Halep, bravo fata!

Mishu 10:26:24 / 12 Iunie 2018
din ce haznale

Din ce haznale apar asemenea comentatori imbecili ca Zelea sau Serena ?Cat o se le mai permitem sa murdărească cu balele lor veninoase bucuria de a fi romani? Luați atitudine și ștergeți aceste abjecte comentarii

Numarul 4 10:35:54 / 12 Iunie 2018
@MISHU

Este unul si acelasi bolnav mintal, Liviu Chilian. Asta se intampla cand toti idiotii au acces la internet. Bravo Simona !

ANTI FCSB 10:36:20 / 12 Iunie 2018
Pentru Mishu

Bai mishu - pishu, bucuria de a fi roman e una, bucuria de a fi IDIOT si PUPINCU.RSIT ca tine, e alta ! Daca ai ajuns sa li.ngi hemoroizii unei ALBANEZE , e treaba ta ! Atat te duce capul. N-o sa ma simt NICIODATA reprezentat de catre o AROMANCA, ALBANEZA !!!

Mache 10:59:30 / 12 Iunie 2018
lehamite

Romanilor ! ....stiati ca tot neamul halep uraste cu tarie tot ce inseamna roman ? Eu am avut legaturi directe cu aceasta familie si mi-au lasat o greata de nedescris . Stere Halep ,tatal nasoasei Simona ,precum si ea ,ne numesc " MUCANI ".....adica popor care nu stie sa se administreze singur , sau mai degraba oameni de nimic , slugi ai altor popoare . Dar se gasesc cativa MUCANI s-o omagieze pe NASOASA , pe cand ea , o doare-n p...a de romani si tot ce inseamna ei .

Constantean 21:39:39 / 12 Iunie 2018
Ștergeți jignirile!!!

Daca ar mai exista bun simt printre jurnalisti, paginile ziarului nu ar tolera insultele și jignirile postate de unii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2017 secunde