Căutări extinse la Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă. Se scanează pereţii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Căutări extinse la Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă. Se scanează pereţii
Eveniment 19 August 2019 / 11:32 1281 accesări 0 comentarii

Aparatul de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal, pentru a face cercetări amănunţite la locuinţa lui Gheorghe Dincă. Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, au declarat surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Luni, percheziţiile au fost reluate la locuinţa lui Dincă, verificându-se, potrivit unor surse judiciare, pereţii cu scannerul în căutarea de noi probe.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

De asemenea, procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Procurorii au retrimis la INML dispoziţie de refacere a analizei.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1721 secunde