Cauți geanta ideală? Iată cum să o alegi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cauți geanta ideală? Iată cum să o alegi

06 Octombrie 2022 / 05:31 132 accesări

Cum să-ți alegi geanta de mână? Pentru că există o mulțime de modele de genți damă și nu ai cum să te îndrăgostești de o geantă fără să-ți pui câteva întrebări pentru a te asigura că faci alegerea corectă. Cu excepția cazului în care, desigur, ești o adevărată fană și ai o colecție de genți damă, caz în care vei găsi întotdeauna un motiv bun să te îndrăgostești... pentru că, la urma urmei, ai dreptul să te răsfeți și tu, nu?

Dacă vrei să găsești genți damă potrivite, poate chiar perfecte, care să nu te părăsească niciodată, am enumerat aici câteva criterii care să te ajute să o alegi în funcție de nevoile tale și mai ales de stilul tău.

1. Cum să-ți alegi genți damă fără să faci o greșeală

Pentru a face alegerea corectă, trebuie să vă puneți întrebările potrivite și să verificați câteva lucruri importante înainte de a vă cumpăra noua geantă. O geantă Guess, de exemplu. Dar pentru ce?

Da, sună cam banal când o spui așa. Totuși, aceasta este prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui pentru a-ți alege geanta, mai ales dacă te-ai hotărât să optezi pentru un dressing minimalist și ai făcut deja o mare triere în dulapurile tale! Pentru a nu face o greșeală, trebuie să vă puneți problema utilizării genții și a stilului dumneavoastră de viață. Ce fel de geantă Guess căutați? O geantă de zi cu zi sau o geantă la modă, o piesă puternică pentru un look mai elegant?

În funcție de utilizarea sa, gândiți-vă la ce veți pune într-o geantă Guess. De exemplu, pentru o geantă care să vă urmeze la serviciu, optați pentru genți damă mari, care să vă permită să transportați tot ce aveți nevoie pe parcursul zilei. În mod similar, dacă ești o mamă ocupată, probabil că vei avea nevoie de genți damă de umăr, care să fie destul de ușoare și confortabile pentru a fi purtate pe umăr, astfel încât să poți avea ambele mâini libere. Dacă este vorba mai degrabă de a te plimba lejer, cu strictul necesar, optează pentru o geantă Guess de dimensiuni mini.

2. Alegerea culorii potrivite pentru geanta dumneavoastră

Ai găsit geanta perfectă pentru tine... Și acum eziți: "Să o iau pe roșu sau pe negru?" Pentru că da, când vine vorba de alegerea unei genți de damă, alegerea culorii este o adevărată dilemă. Pentru a te asigura că alegi geanta Guess potrivită, trebuie să treci prin garderoba ta și să te întrebi dacă o vei putea purta cu ușurință cu ținutele tale preferate. Dar nu cădeți în capcana de a crede că negrul este culoarea perfectă pentru dumneavoastră.

Pentru mulți dintre noi, negrul este culoarea implicită. Este atemporală și versatilă și nu ne obosim niciodată de ea. Dar nu, geanta care se asortează cu orice nu este (neapărat) neagră! De asemenea, o geantă cu găleată frumoasă de culoare camel sau burgundy se va potrivi foarte bine cu majoritatea pieselor din garderoba ta și îți va înveseli look-ul în orice anotimp.

De asemenea, ați putea fi surprinsă să descoperiți că galben muștar sau albastru turcoaz sunt culori ușor de combinat cu o garderobă casual chic. Ca și în viață, totul ține de echilibru.

3. Cum să-ți alegi geanta de mână astfel încât să dureze mult timp

Alegerea corectă a genții depinde și de modelul dumneavoastră de consum. Dacă ești dependentă de fast fashion, poți oricând să-ți schimbi geanta mâine! Dar dacă sunteți sensibil la un stil de viață lent, cu un consum mai responsabil, atunci veți prefera să găsiți o geantă Guess care să dureze (foarte) mult timp. Mai ales că o geantă este un adevărat tovarăș: o iubim, o purtăm cu noi peste tot și îi încredințăm cele mai prețioase lucruri ale noastre.

Așadar, dacă și tu preferi să cumperi o geantă care să dureze mult timp, sfatul este să optezi pentru materiale naturale, solide și durabile. Pentru că o geantă din piele bine întreținută poate rezista ani de zile.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1747 secunde