Cazul copilului din Pecineaga dispărut sâmbătă. Cinci zile de căutări

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cazul copilului din Pecineaga dispărut sâmbătă. Cinci zile de căutări
Eveniment 06 Noiembrie 2019 / 14:49 607 accesări 0 comentarii

Căutările copilului de 8 ani din Pecineaga, judeţul Constanţa, care a dispărut sâmbătă după-amiază din fața casei, au intrat miercuri în a cincea zi. Pompierii au folosit un năvod de dimensiuni mari şi un sonar performant, iar acum încearcă şi cu ancore.

După ce un ONG din Constanţa care a trimis voluntari pentru găsirea băieţelului a lansat, pe Facebook, ipoteza că acesta ar fi alunecat într-unul din cele trei bazine pline cu dejecţii din comună, pompierii ISU Dobrogea au început procedurile de golire a acestora, acțiuni dublate și de căutările scafandrilor. La 5 zile de la momentul dispariţiei, băiatul încă nu a fost găsit.

„Pompierii continuă căutările în două bazine. Acum se folosesc nişte ancore, după ce ieri s-au folosit un năvod de dimensiuni mari de la Garda de Coastă şi un sonar performant", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea“, Anca Chiriţă.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2088 secunde