CD al SSC Farul reacționează după intenția de retragere a președintelui Marcel Lică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CD al SSC Farul reacționează după intenția de retragere a președintelui Marcel Lică
Sport 08 August 2017 / 18:36 1814 accesări 2 comentarii
SSC Farul Constanța este un club înființat în vara anului trecut de către fanii constănțeni

SSC Farul Constanța este un club înființat în vara anului trecut de către fanii constănțeni

Așa cum cotidianul nostru a anunțat marți la prânz, în ediția sa online, președintele echipei de fotbal SSC Farul Constanța, Marcel Lică, și-a afirmat intenția de a se retrage din această funcție, „pentru că mi se obstrucționează activitatea de către unii membri ai Consiliului Director”. După câteva ore, pe pagina de Facebook a grupării constănțene a apărut un comunicat pe care îl prezentăm în întregime, așa cum a fost publicat.

„Cu privire la informaţiile apărute în cotidianul “Telegraf”, potrivit cărora dl. Marcel LICĂ intenţionează să se retragă din funcţia de preşedinte executiv al Suporter Spirit Club Farul Constanţa, precizăm următoarele:

- atmosfera “necivilizată” invocată de către dl. Lică dintre dânsul şi membrii Consiliului Director a fost întreţinută şi de către acesta. Prezent la mai multe întruniri ale Consiliului, dl. preşedinte a adresat în repetate rânduri acuze şi invective membrilor acestuia, pe care considerăm că este elegant să nu le repetăm.

- interesul nostru principal este asigurarea resurselor financiare şi umane pentru buna desfăşurare a activităţii sportive, nu pentru un termen limitat, ci pentru întregul sezon 2017 - 2018. Banii alocaţi de către Consiliul Local Constanţa nu reprezintă un sac fără fund, ci o resursă finită, pe care ne dorim să o gestionăm corespunzător şi corect din punct de vedere legal. Tocmai de aceea, ne-am dorit să analizăm pe parcursul mai multor şedinţe atât politica salarială a clubului, cât şi bugetul de venituri şi cheltuieli estimat pentru sezonul următor sau cel puţin pentru turul acestuia.

- ne-am confruntat, nu mai departe de anul 2016, cu falimentul FC Farul şi am văzut pe propria piele care sunt consecinţele unui management financiar defectuos. Nu ne dorim ca şi SSC Farul să se regăsească într-o situaţie similară şi de aceea am insistat mereu pentru cheltuirea judicioasă şi transparentă a fondurilor generate de proiect, fie că este vorba de fonduri publice, sponsorizări sau contribuţiile membrilor cotizanţi.

- nimeni nu i-a cerut d-lui Lică să plece! De altfel, acesta nu este un atribut al Consiliului Director, ci al Adunării Generale a membrilor cotizanţi. Iar dacă dl. Lică va fi reconfirmat în funcţie, membrii Consiliului, indiferent de opţiunile proprii, vor pune în aplicare hotărârea Adunării Generale imediat şi fără alte obiecţiuni.

- interdicţia de a semna înţelegeri contractuale fără consultarea prealabilă a Consiliului Director este una de bun-simţ. În ciuda acestui fapt, însuşi dl. Lică a declarat că luni (07.08.2017) au fost semnate toate toate contractele, mai puţin al dânsului. Aşa cum rezultă chiar din formularea invocată de către acesta, avizul Consiliului ar fi fost unul consultativ. Necesitatea instituirii acestei “interdicţii” a apărut în momentul în care am considerat că procesul de comunicare între cele două părţi este disfuncţional sau viciat. Ne-am simţit daţi la o parte, sentiment care s-a propagat şi la nivelul membrilor cotizanţi, pe care nu am mai putut să-i informăm corespunzător cu privire la deciziile luate de către Executiv.

- singura solicitare fermă pe care am avut-o faţă de dânsul, având în vedere tocmai funcţia sa de preşedinte executiv, a fost asumarea propunerilor sale privind proiectul de buget şi politica de angajări şi cea salarială, lucru pe care, din păcate, l-a refuzat.

- această declaraţie o punem doar pe seama stresului la care a fost expus în ultima perioadă şi o considerăm doar o încercare de victimizare în ochii membrilor cotizanţi, înainte de cele două întruniri ale Adunării Generale a membrilor.

Credem că nu mai este nevoie să-i asigurăm pe suporteri că intenţiile noastre faţă de club sunt cele mai bune. Nu avem o agendă separată şi nu urmărim niciun interes în afară de organizarea corespunzătoare a activităţii sportive şi atingerea obiectivelor pe care ni le-am asumat! Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Cu deosebită stimă şi consideraţie,

Consiliul Director SSC Farul”

Citește și:

Marcel Lică vrea să renunțe la funcția de președinte al SSC Farul

2 comentarii

claudiu 06:15:13 / 09 August 2017
nu mai poate fura?

după cele scrise mai sus se înțelege că nu mai poate să fure din banii clubului........................atunci să se ducă acasă și să ne lase.

FARIST 20:19:07 / 09 August 2017
GEORGE MUZACA

GEORGE MUZACA ESTE UN FOST CARAUS DE SUBSTANTE INTERZISE IN SPANIA,UN CAMATAR CARE DA BANI CU DOBANDA ,ARE IN CARCA UN DOSAR PENAL CARE VA IESI LA IVEALA CURAND SI EL STIE ASTA SI VREA SA PROFITE CAT MAI ESTE TIMP SA JOACE LA PARIURI CONTROLAND 2 3 JUCATORI AI ECHIPEI SSC.ACESTA ESTE PLANUL ACESTUI ANALFABET AGRAMAT DE ETNIE ROMA CARE NU STIE SA SCRIE DUPA O DICTARE SIMPLA DE CLASA A DOUA SI CARE NU STIE GRAMATICA LIMBII ROMANE.CUM POATE SA FIE IN FRUNTEA CONSILIULUI DIRECTOR UN TIGAN CAMATAR CARE STA TOATA ZIUA LA PACANELE SI PARIURI SI TRAIESTI CU DOUA FEMEI PRIETENE INTRE ELE CARE SI ALEA STAU TOATA ZIUA LA PACANELE...ACEST GANDAC O SA DISPARA CURAND DIN ACEASTA STRUCTURA PT CA FACE IMAGINE NEFAVORABILA CLUBULUI,DAR VINA APARTINE SI SUPORTERIOR PT CA IL ACCEPTA ...MUZACA,UN BISNITAR CAMATAR AGRAMAT ANALFABET CONDUCE CONSILIUL DIRECTOR AL SSC FARUL...SPONSORI PUTERNICI VOR SA SE RETRAGA DIN CAUZA LUI SI ALTI SPONSORI NU VIN DE ASEMENEA DIN CAUZA ACESTUI BISNITAR PT CA NU VOR SA SI ASOCIEZE NUMELE CU UN MICROB CA ACEST MUZACA GEORGES...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4687 secunde