Ce a căutat Alexandra Stan pe aceeași scenă cu actorii din Suleyman Magnificul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce a căutat Alexandra Stan pe aceeași scenă cu actorii din Suleyman Magnificul!

Monden 03 Iulie 2018 / 15:27 1650 accesări

Cunoscuta cântăreață Alexandra Stan a primit o recunoaștere internațională pentru cariera de succes! Pe lângă faptul că single-ul Miami pe care îl cântă alături de Manuel Riva se află pe primul loc în topul Media Forest din România și în top 10 Billboard Dance Chart, Alexandra Stan a fost premiată și la evenimentul BIAF (Beirut Internațional Awards Festivals), de weekend-ul trecut, din Liban.

Potrivit unui comuncat de presă, personalități din țările arabe, artiști internaționali, printre care Faydee, dar și actorii turci Halit Ergenc și Berguzar Korel din Suleyman Magnificul și 1001 de nopți, plus jurnalista Rula Jebreal au participat și au fost premiați la evenimentul care a sărbătorit muzică, serviciile umanitare, cultură și artă în general.

Alexandra Stan a deschis evenimentul printr-un concert, urmând că mai apoi să urce pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul pentru carieră internațională de succes.

Evenimentul a fost susținut de către prim ministrul Libanului, Saad Hariri, care a înmânat în cadrul festivității 40 de burse școlare. După participarea la BIAF, Alexandra Stan se pregătește să urce joi, 5 iulie, pe scenă festivalului Neversea, unde cântă imnul alături de Manuel Riva.12
Pagina a fost generata in 0.2004 secunde