Ce au căutat polițiștii în taberele de pe litoral?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce au căutat polițiștii în taberele de pe litoral?!
Eveniment 23 August 2018 / 20:54 441 accesări 0 comentarii

Taberele de copii din stațiunile din sudul litoralului, luate cu asalt de polițiști! ce au căutat oamenii legii printre copii? Potrivit informării transmise de Inspectoratuluș Județean de Poliție Constanța, la data de 23 august, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa şi jandarmi ai IJJ Constanţa, au fost prezenţi printre copiii veniţi în taberele şcolare, din staţiunile Eforie Nord, Eforie Sud şi localitatea 2 Mai. „Scopul acestei activităţi îl reprezintă creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a tinerilor, care îşi petrec vacanţa pe litoralul Mării Negre, privind adoptarea unor măsuri de protecţie pentru creşterea gradului de siguranţă personală şi prevenirea dispariţiilor de minori“, se precizează în comunicatul de presă al Compartimentului de Relații Publice.

Poliţiştii constănţeni le reamintesc tuturor celor aleg să-şi petreacă vacanţa în staţiunile turistice de la malul mării, următoarele sfaturi:

- întotdeauna, respectaţi recomandările salvamarilor!

- nu lăsaţi minorii nesupravegheaţi, mai ales în mare, piscină sau în locurile aglomerate. Dacă se întâmplă să constataţi lipsa acestuia, nu intraţi în panică şi sunaţi de urgenţă la S.N.U.A.U. 112!

- evitaţi să lăsaţi telefoanele, banii sau alte bunuri nesupravegheate, în momentul în care vă aflaţi la plajă. Depozitaţi bunurile personale în seiful unităţii de cazare sau al operatorului unde faceţi plajă!

- camera de hotel trebuie să fie în permanenţă încuiată, evitaţi să lăsaţi ferestrele sau uşile deschise!

- evitaţi să intraţi în discuţii contradictorii cu persoane care au un comportament conflictual şi agresiv;

- în momentul în care vă confruntaţi cu o situaţie conflictuală, pe care nu o puteţi gestiona, apelaţi la organele de poliţie;

- evitaţi consumul de alcool sau alte substanţe interzise.Pagina a fost generata in 0.1683 secunde