Ce avantaje aduce un credit IFN de la Provident?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce avantaje aduce un credit IFN de la Provident?
Social, Economie 16 Octombrie 2019 / 19:51 691 accesări 1 comentariu

Orice companie financiară de succes deține o serie de atuuri importante, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, în ceea ce privește acordarea de credit IFN în România, Provident este o companie la care au apelat până acum sute de mii de români. Care este motivul pentru care aceasta este compania la care se gândesc românii când vorbesc despre creditele IFN?

Pentru început, trebuie știut că Provident are o istorie de peste 13 ani în România, țară în care a deservit peste un milion de clienți. De asemenea, aproape 70% dintre clienţii Provident au luat mai mult de un credit de-a lungul timpului.

Motivul acestei încrederi pe care oamenii o afișează față de Provident este rezultatul unor avantaje ale acestei companii care oferă credit IFN. Pentru început, Provident este o companie transparentă, care se bazează pe un set solid de valori, precum respectul, claritatea și responsabilitatea. Astfel, reușește să ofere sprijinul necesar clienților care își doresc un credit IFN, dând dovadă de responsabilitate și seriozitate de fiecare dată! Cu toate că, pentru a aplica, trebuie întrunite mai multe condiții, precum vârsta de peste 18 ani, naționalitatea românească, domiciliul pe teritoriul țării și dovada unui venit minim de 300 de Lei, avantajele de care te bucuri la un credit IFN fac din această soluție una viabilă pentru investițiile tale profitabile.

De aceea, când optezi pentru un credit IFN Provident, după aprobarea acestuia poți fi sigur că primești exact acea sumă pentru care ai semnat contractul, precum și o dobândă fixă la împrumut, care nu fluctuează în funcție de diverși factori economici interni sau externi. Mai presus de acest lucru este înțelegerea și transparența pentru situațiile neprevăzute, în care, de exemplu, nu poți plăti o rată la timp. În aceste cazuri, va trebui să iei legătura cu compania, urmând ca, împreună cu unul din reprezentanții Provident, ratele tale să fie reeșalonate fără nici un fel de cost de penalizare.

De asemenea, serviciile opționale și auxiliare, precum serviciul contra-cost de gestionare la domiciliu a împrumutului, sunt croite special pentru a veni în întâmpinarea clienților, oferindu-le un ajutor simplu și avantajos.

Acest tip de apropiere față de oameni, cu soluții flexibile și o abordare sinceră, reprezintă cheia strategiei Provident, o companie care susține educația financiară și responsabilizarea românilor în legătură cu finanțele.

Drept urmare, Provident este o companie responsabilă, pentru persoane responsabile. Din acest motiv este important să știi de la început care este suma pentru care aplici pentru un credit IFN, precum și metoda de rambursare a sumei împrumutate. Astfel, vei obține și pe viitor un imprumut de la Provident! Iată care sunt avantajele unui credit IFN de la Provident:

  • sume între 500 și 15.000 de Lei;
  • rate fixe săptămânale sau lunare;
  • fără giranți sau garanții;
  • informații clare despre costuri și condiții.

Pentru a aplica, completează formularul de pe site, iar în cazul în care ești eligibil pentru un credit IFN, unul din reprezentanții Provident te va contacta în cel mai scurt timp posibil. Alternativ, dacă dorești să afli și detalii sau alte informații, poți suna la numerele de telefon 021 275 75 75 sau 021 9877, de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00 sau sâmbătă între orele 09:00 - 17:00.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1476 secunde