Ce avantaje ai dacă efectuezi o reîncărcare Orange online?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce avantaje ai dacă efectuezi o reîncărcare Orange online?

Tehnologie 10 Noiembrie 2020 / 11:55 1665 accesări

În cazul în care deții o cartelă prepay, probabil știi deja cât de neplăcut este să rămâi fără credit în momentele în care ai nevoie de acesta. Totuși, internetul îți pune la dispoziție posibilitatea de a efectua o reîncărcare Orange online. Dacă alegi această opțiune, poți adăuga credit cu o valoare cuprinsă între 5 și 200 €, în același timp având parte de diverse promoții. Iată care sunt acestea!

Ce beneficii poți primi în funcție de opțiune?

La opțiunea de 6 € credit, primești 3000 de minute în rețea și SMS-uri nelimitate. Pe lângă acestea, ai 125 de minute și SMS naționale și internaționale către fix, din care 50 de minute sau SMS-uri pot fi internaționale pe mobil.

De asemenea, traficul de internet este de 200 MB. În cazul în care îți dorești mai multe minute, ai posibilitatea de a face o reincarcare Orange de până la 12 € credit. În acest caz, minutele în rețea și SMS-urile naționale sunt nelimitate. Primești suplimentar 200 de minute naționale și internaționale către fix/mobil și 1 GB de internet.

O cartelă Prepay conține la prima activare 2000 de minute sau SMS-uri în rețea, 100 de minute în alte rețele și trafic pe internet de 50 MB. Prin intermediul Orange Young, opțiunea aceasta poate fi personalizată, astfel încât să poți ajusta combinația în funcție de necesități.

Cum se efectuează o reîncărcare online?

Primul pas este să accesezi platforma www.re-incarcare.ro, unde vei găsi un smartphone grafic cu un formular în interior. Selectează operatorul Orange și pachetul dorit! Procesul de reîncărcare Orange se poate efectua în mod direct sau prin intermediul unui cod PIN, pe care îl primești ulterior pe adresa de email.

Alege suma, apoi completează numărul de telefon și acceptă termenii și condițiile. După ce urmezi acești pași și apeși butonul de reîncărcare Orange, vei fi trimis pe o pagină de confirmare.

În aceasta, poți revizui informațiile comenzii și să te asiguri că toate datele sunt corecte. Imediat ce faci acest lucru, apasă butonul "plătește securizat". Vei ajunge pe pagina procesorului PayU, unde se află datele de facturare. Achiziția se poate face printr-un card Visa/MasterCard/Eurocard, ING HomePay, Click 24 Banking BCR sau BT24 - Internet Banking Banca Transilvania.

În urma finalizării comenzii, creditul este alocat instant pe telefon. În perioadele de update ale operatorului, pot apărea însă întârzieri. În acest caz, așteaptă câteva minute și încearcă din nou sau verifică ce scrie în mesajul de confirmare.

De ce să alegi acest serviciu?

În primul rând, o reîncărcare Orange online reprezintă o opțiune accesibilă. Nu mai este nevoie să te deplasezi până la un ghișeu și să aștepți la rând sau să-ți pierzi timpul în zilele libere. În schimb, serviciul rămâne disponibil pentru tine 24/7, astfel că reîncărcările se pot efectua indiferent că este ora 12 noaptea sau 5 dimineața.

În al doilea rând, nu există nici restricții legate de locație. Poți reîncărca o cartelă, atât din confortul casei tale, cât și din metrou sau de la birou. Acest serviciu este disponibil chiar și pentru persoanele din afara țării, fiind nevoie doar de un dispozitiv electronic și de o conexiune de date activă. Accesează platforma și poți adăuga credit pe telefon în mai puțin de 2 minute!12
Pagina a fost generata in 0.2065 secunde