Ce caută Smiley la Constanța?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce caută Smiley la Constanța?!

Divertisment 11 Octombrie 2018 / 15:19 1130 accesări

„Asta da veste! E o bucurie enormă, e primul meu turneu în țară. De-abia aștept să ne cunoaștem. Mai este foarte puțin“, a declarat Smiley când a aflat că biletele la concertul pe care îl va susține la Constanța s-au dat ca pâinea caldă.

Cu trei săptămâni înaintea începerii Turneului Național Confesiune, concertul Smiley care va avea loc la Constanța pe 18 noiembrie este deja sold out. Cu ocazia acestui Turneu, artistul îi invită fani și la karaoke pe piesele lui, într-o competiție pe orașe, în care 10 câștigători vor cânta împreună cu el pe scenă una dintre piesele de pe albumul Confesiune. Fanii artistului sunt invitați să facă o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul Confesiune, să se filmeze și să încarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune și tag la pagină oficială de Facebook a artistului, până pe 20 octombrie. Variantele karaoke ale pieselor de pe album pot fi găsite pe canalul de YouTube al artistului (https://www.youtube.com/playlist?list=PLIT3Y5q8ZI9_MqxtsWlz4yNfAiccnROir)

Turneul Național Confesiune va începe pe 29 octombrie, la Galați și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casă de Cultură a Sindicatelor.12
Pagina a fost generata in 0.2112 secunde