Ce conține raportul despre protestul din 10 august

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primele informații de la DIICOT Ce conține raportul despre protestul din 10 august
Eveniment, Justiție 14 Noiembrie 2019 / 19:42 1137 accesări 0 comentarii

DIICOT anunţă că raportul protestului 10 august, intitulat ”Informarea privind manifestaţia de protest desfăşurată în municipiul Bucureşti în data de 10.08.2018”, şi declasificat de MAI cuprinde evaluări cu privire la modul de derulare a evenimentelor şi intervenţia forţelor de ordine.

DIICOT anunţă, într-un comunicat de presă, raportul protestului din 10 august este un înscris intitulat ”Informarea privind manifestaţia de protest desfăşurată în municipiul Bucureşti, în data de 10.08.2018”.

Acesta a fost declasificat de către M.A.I. joi şi, potrivit DIICOT, „nu cuprinde date referitoare la implicarea unor persoane fără atribuţii în activitatea de gestionare a intervenţiei jandarmeriei în timpul protestelor, ci evaluări contextuale cu privire la modul de desfăşurare a evenimentelor şi cu privire la capacitatea de reacţie a forţelor de ordine”.

„Afirmaţiile în sensul că ”potrivit unor surse din DIICOT, Mihai Valeriu ar fi ţinut permanent legătura cu Liviu Dragnea şi liderii huliganilor” nu au un fundament real”, mai arată DIICOT.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1179 secunde