Ce despăgubiri va plăti Revista „Closer“ prințului William și soției sale, Kate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce despăgubiri va plăti Revista „Closer“ prințului William și soției sale, Kate
Monden 05 Septembrie 2017 / 18:14 1228 accesări 1 comentariu

Justiția franceză a condamnat marți revista „Closer“ la plata unor despăgubiri de peste 100.000 de euro prințului William și soției sale, Kate, pentru faptul că a publicat fotografii în care ducesa apare cu sânii goi la plajă în 2012, relatează AFP. Directoarea redacțională și directorul publicației Closer au fost condamnați fiecare la plata unei amenzi maxime de 45.000 de euro de tribunalul corecțional de la Nanterre (vest de Paris) în acest caz care a șocat casa regală britanică. Ducesa de Cambridge și soțul ei William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, au obținut de altfel fiecare daune de peste 50.000 de euro. Ei solicitaseră în total 1,5 milioane de euro. Toți inculpații au fost găsiți vinovați de atingere adusă intimității vieții private sau de complicitate. Decizia privind despăgubirile "este conformă jurisprudenței", a comentat avocatul revistei Paul-Albert Iweins, care s-a declarat satisfăcut de verdict. El a considerat totuși amenda "exagerată pentru o simplă afacere de ordin privat".

Avocatul cuplului regal britanic, Jean Veil, nu a dorit să comenteze înainte de a discuta cu clienții săi, dând asigurări că "Palatul Kensington va avea o poziție oficială" după acest verdict.

1 comentariu

Maria 21:56:03 / 05 Septembrie 2017
Oferta

Cel mai important moment este acum. Te ajutam sa reusesti si tu. Avem o crestere incredibila. Toate informatiile le gasesti la http://bit.ly/2vIxdIS

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Report uriaș la loterie
Report uriaș la loterie 248 accesări
Pagina a fost generata in 0.2608 secunde