Ce dezvăluiri face Daniel Dragomir despre conspiraţia care privește un candidat la preşedinţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce dezvăluiri face Daniel Dragomir despre conspiraţia care privește un candidat la preşedinţie
Politică 06 August 2018 / 15:48 509 accesări 0 comentarii

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, susţine că mai mulţi oameni din zona SRI, apropiaţi ai lui Florian Coldea, firme de PR şi o parte "din grupul de la Cluj" au discutat, la Londra, preluarea sau construcţia unui post TV, scopul fiind acela de formare a unui trust care să susţină un prezidenţiabil.

"Este nevoie urgentă de o reformă a sistemului de apărare, cu o regândire profundă a rolului, competențelorș si misiunilor acestor Servicii. Ele trebuie aduse la standarde occidentale, în sfârșit, după așa-zisa “modernizare” a echipei Maior - Coldea. “Modernizarea” aceea egal șpăgi. Ca să fie clar. (...) O reconsiderare reală a întregii strategii de siguranță națională. Amenințările și riscurile vin din afară. Ele sunt reale, de anvergură și extrem de prezente. Interceptarea înmasă a propriei populații, punerea de cătușe întregii elite politice, economice, arestarea oamenilor este apanajul dictaturilor.
Luarea de șpăgi prin interpuși interni și întâlniri înhoteluri pe la Londra și Paris cu oameni care dau șpăgi ca săomorâm oamenii de afaceri români nu ține de siguranța națională, ține de penal. PS. Dumbravăce face? E bine? Papăbanii statului și vrea și pensie? Pușcărie nu vrea? Dar Coldea mai știe ce e un #stickattack? Știe. Ca atunci când făcea decontări pe sume imense la “Centru” pe un post-stick, doar cu semnătura sa. Viteazul anti-corupției", scrie Daniel Dragomir, pe blogul România 3.0.

Referitor la întâlnirile din hotelul din Londra, fostul ofiţer SRI a declarat, într-o emisiune televizată, că mai mulţi oameni din PR, apropiaţi ai fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea şi reprezentanţi ai unui trust de media din Ardeal au negociat, în repetate rânduri, într-un hotel din Londra formarea unui trust, scopul fiind susţinerea unui candidat la prezidenţiale.

“Domnul Coldea îşi doreşte să impună un candidat la preşedinţie şi îşi doreşte ca nu cumva să se ducă la puşcărie. Este atât de simplu (...) Există această intenţie. O parte din grupul de la Cluj, alături de Coldea şi câţiva mogulaşi, că domnul la care aţi făcut referire este un mogulaş care e în spatele domnului Teszari de a construi un post de televiziune, nu generalist, ci de ştiri, pentru că simt nevoia aceştia oameni să îşi construiască o structură media care să le reprezinte interesele şi care sunt interesele statului paralel (...) Au fost în ultimele două luni mai multe întâlniri la un hotel din Londra, la care au fost prezenţi reprezentanţi ai trustului de media din Ardeal şi oameni din jurul domnului Coldea şi nişte companii de PR”, a declarat Daniel Dragomir, la B1 TV.

Dragomir spune că patronul Digi ar trebui audiat în comisia de control.

“După începutul sesiunii parlamentare, când comisia se reuneşte şi sper că va continua verificările pe <<culoarele media>>, aş vrea ca acest mogul fără chip, cum i-aţi spus (n.r.: Zoltan Teszari), că la elementele pe care le are în faţă domnul senator Manda şi colegii săi, poate ar fi bine să îl scoată puţin şi să îi arate puţin chipul, întrebându-l mai ales de relaţiile sale cu domnul Maior şi cu domnul Coldea”,a mai spus Dragomir, pentru B1 Tv.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1903 secunde