Ce face Ionuţ Galani într-un parc acvatic din Eforie!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce face Ionuţ Galani într-un parc acvatic din Eforie!

Divertisment 03 Septembrie 2018 / 17:15 1113 accesări

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi săptămâna trecută la „Petrecerea grecească“ găzduită de Eforie Aqua Park, aflaţi că aveţi o nouă ocazie de a dansa pe ritmuri elene. Miercuri, 5 septembrie 2018, renumitul interpret de muzică grecească, Ionuţ Galani, vă invită la distracţie la cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului.

Ionuţ Galani a absolvit Şcoala populară de arte din Constanţa şi din momentul în care a urcat pe scenă acesta a cucerit publicul. A fost premiat la multiple festivaluri de muzică uşoară din România şi evenimente culturale din Grecia. Pasiunea pentru muzica grecească a fost moştenită de la bunicii săi, originari din Grecia. Artistul a crescut înconjurat de muzică şi dansuri elene.

Parcul acvatic din Eforie Nord înseamnă mai mult decât tobogane şi piscine cu apă. Înseamnă amintiri unice, infinite zâmbete de copii, baloane colorate, petreceri tematice, mult dans, spectacole cu magicieni, face painting şi numeroase premii. Eforie Aqua Park este locul unde cei mici se simt cu adevărat în vacanţă.12
Pagina a fost generata in 0.1583 secunde