Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Eveniment 13 Ianuarie 2022 / 15:52 576 accesări

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr din localitatea Lazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada I.C. Brătianu din comuna Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 77 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Topolog din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nuferilor din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1599 secunde